Co s Ha?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45022 4.7.2011 6:41

Holky mám problém s ha .. vyzkoušela jsem jich už hodně..ale žádná mi nevyhovuje. Zhruba uprostřed platíčka začnu trochu krvácet. Teď beru Dienile,trochu šetrnější Ha, a krev mám taky ted..asi po deseti přášcích,ale spíš jen po ránu. Doktorka řekla že jestli se problémy nezpraví ani při této Ha,tak mám vysadit asi na 2 měsíce a pak mám zajít k ní a domluvíme se na jiné ochraně. Co mám dělat? Jak se mám chránit? Nebo jak byste to udělali vy??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak když ti HA nevyhovuje, tak asi nemáš na vybranou, než použít jinou ochranu.
    Nevím, kolik ti je, ale pak jsou i nitroděložní tělíska, pesar, antikoncepční kroužek, injekce, náplasti, ale to je všechno hormonální, tak nevím, jestli by ti i tohle nevadilo, když ti vadí HA.
    Já bych třeba používala kondom v kombinaci se spermicidem (protože samotnému kondomu nevěřím, takže bych ho určitě něčím doplnila), to mi přijde asi nejlepší..
    Ale ona ti pak doktorka určitě řekne, jaké máš možnosti, poradí ti, co by pro tebe bylo nejlepší. ;)

  • Já bych radila HA nadobro vysadit. Evidentně ti nesedí, kdoví, co za problémy by ti to ještě mohlo způsobit. Za mě můžu doporučit vaginální globule Pharmatex (www.pharmatex.cz). Je to nehormonální antikoncepce s vysokou spolehlivostí. Ale určitě se poraď i s mudr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist