Co bude dále..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22072 24.3.2011 11:19

Ahoj holky.. psala jsem zde nedavno ze mi měla přijít ms 16,3,11.. ta stale do dneška nepřišla.. dnes jsem proto navštívila doktrku , ta mi ale tehu nepotvrdila , na ultrazvuku nic nevidela a krev prijde az odpoledne.. ale pocitam spise s negativním vysledkem. Kzadopadne jsem dostala vyvolavacku ( do kdy by poteto injekci mela prijit ms?) .
Take mi rekla ze mohu mít silnejsi vrstvu na vajecnikach.. a ze se muze nejak narusit aby pote sla ovulka lepe ( nevite co tim chtela presneji rici) a pote mi rekla ze mam prijit treti den v dobe menstruovaní a že mi odebere krev aaby zjistila co a jak .. pokud jste na tom byl nekdo stejne muzete mi rposim poradit.. ja tohle probiha.. navic mi chce kdyztak pry dat vice vajicek a naplanovat sexovani.. byla jsem msutna ze to nevyslo , a ted se divim proc jsem se neptala vice.. tak snad vy poradite.. dekuji

Moc bych chtěla poděkovat za Vaše okamžité reakce.. děkuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl24.3.2011 11:28

    Měla by přijít do 10dnů od injekce, ale tuším že holky tu některé psaly, že třeba po injekci do 3 dnů.

  • Ahoj jak tě pozvala na krev 3DC to ti bude dělat hormonální profil.Zjištuje zda máš správný poměr hormonů.Pak půjdeš na krev ještě v době po ovulaci,to bude zase zjšťovat další hormon progesteron.Dělá se to jako základní vyšetření zda je u tebe hormonální rovnováha.Nejspíše ti naordinuje něco pro podporu ovulace např. clostík a bude sledovat na UTZ jak ti dorůstají folíky a řekne ti kdy má proběhnout ovulka aby jse naplánovali sex.Po tomto půjdeš na další UTZ kde zjištuje zda k ovulaci vůbec došlo.Následně se začně brát utrogestan pro zvýšení hromonu progesteronu to je pro lepší uhnízdění a následně udržení možného plodu.Jinak agolutin pro vyvolání MS má účinek cca do 14 dnů po aplikaci.Mě po něm přišla MS po 10 dnech.Pokud to do 14 dnů nedostaneš dojdi si tam znovu a dají dávku silnějšího progesteronu aby vyvolali MS.Teda pokud nejsi těhu :-)

  • Ahojky mě po injekci přišla MS 4 den.....takže držím palečky...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist