Citlivost těh.testů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34228 22.7.2011 16:52

Ahojky :) potřebuji poradit, po porodu jsem brala antikoncepci, v květnu jsem jí vysadila,takže poslední MS byla 27.května ale nedostala jsem další ms, testy negativní, dostala jsem vyvolávací injekci v pondělí, ale zatím nic. Je možné že by to test poznal až později? Třeba až v pátém, šestém týdnu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj... myslím, že je to možné aby test ukázal pozitivitu později. Já jsem před pár lety otěhotněla hned na první pokus po vysazení antikoncepce.. dr mi tenkrát říkal, že to jde snáze... ale taky to můžeš mít vynechání ms po vysazení antikoncepce... i to je možné.

  • Ahoj, také se mi to stalo u mého prvního těhotenství. Ms mi meškali. Na gynekologii mi řekli že mám cysty a také že mi píchnou vyvolávačku. Těhotenské testy byly negativní. Věřila jsem jim. Nechci strašit, ale měla jsem za 14 dní přijít pokud nic nepřijde. To už jsem šla s tím, že jsem těhotná. Testy byly už pozitivní. Mimouška jsem nedonosila, potratila jsem v 17.týdnu. Písni, jak jsi dopadla. Držím pěsti, aby se zadařilo a byli jste zdraví :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist