Chybí mi sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #487525 12.1.2023 21:45

Ahoj, nemohla jsem se rozhodnout, jestli sem napíšu, ale je mi 16 a nikdy jsem neměla kluka, strašně moc ráda bych chtěla zkusit sex, občas se mi o tom zdaj sny a celkově závidím ostatním holkam co kluka mají. Poslední dobou se cítím nadrzenejsi a při menstruaci cítím chut intenzívnější a už me to docela obtěžuje. A jak se uvolnit, bez toho, abych měla špinavé spodní prádlo, já ten pocit fakt nemám ráda, když jsem mokrá, docela to i zapáchá a cítím se neprijemne. Přemýšlela jsem, jestli bych mohla při masturbaci použít vložku, když o tom tak přemýšlím, ale jen kvůli suchému pocitu, nechci si přivodit zánět 😩

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, nevím, jestli už nějaké gynekologické potíže nemáš. Výtok nebo zvlhnutí by zapáchat nemělo. Zajdi si raději na gynekologii.

  • macicekkajik13.1.2023 8:05

    Vždyť hned po masturbaci se můžeš jít umýt nebo použít kapesníčky, abys nebyla mokrá. A s tím zapáchajícím výtokem po masturbaci má anonymní uživatelka 443161 pravdu, neměl by zapáchat vůbec. Je to čirá tekutina bez zápachu. Také bych doporučila zajít ke gynekologovi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist