Chtěla bych mít sourozence ale už je pozdě..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34401 13.8.2012 15:34

Ahoj,víte mám takový problém..chtěla bych mít sourozence ale máma měla operaci po které nemůže mít děti a adopce nepřipadá v úvahu..psa máme ale stejně..nikdy jsem sourozence nechtěla až teď když je mi 13..ani nevím co chci za radu prostě jsem se chtěla vypsat díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad13.8.2012 15:37

    To máš snad jednoduché - najdi si v okolí nějakou mladší kamarádku, případně mladou maminku s kočárkem. Když se zkamarádíte, máš mrňouse, který ti může nahradit mladšího sourozence. A některé maminky na mateřské jsou rády, že můžou bát chvilku doma a udělat si práci, kterou s miminkem nemůžou, když ty budeš venku na procházce s kočárkem. Já takhle vydržela dlouho vozit cizí kočárky a bylo to bezva. Má to velkou výhodu - když mrňous začne řvát, tak ho prostě vrátíš a máš doma ticho a klídeček:-D

  • no myslím, že v dnešní době ti nikdo jen tak hlídat cizí dítě nenechá, já bych to neudělala ani omylem a ani přílišná zvědavost na hřišti by mi nebyla příjemná. Osobně bych svoje živé dítě nikomu jinému na krk nehodila, protože vím, čeho je schopné a těžko ho uhlídá i dospělá osoba.

    Ve tvém věku jsem cítila úplně to samé. Mám sice staršího bratra, ale taky jsme ještě chtěla mít doma malého sourozence, o kterého bych se mohla starat a byla bych pro něj skvělá starší sestřička. Milovala jsem chodit s rodiči na návštěvy k jejich známým, co měli mladší děti nebo miminka a tohle mě drželo dost dlouho, ale jak to přišlo, tak to zase odeznělo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist