Chovám se jak d.vka. V 16 letech? Paráda...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32926 22.5.2011 15:07

Nevím jak začít. Jakmile to dopíšu, tak mě každý z vás odsoudí. Máte na to právo, já jsem ta největší p..a, sama to vím. Ale tak k věci. Chodím ven s partou lidí. Docela fajn kamarádi, pořád chodíme na nějaké akce, nuda, to je slovo, které my prostě neznáme. Já jsem byla asi rok zamilovaná do jednoho kluka od nás, docela dost jsme se bavili, ale pak se mnou hodně tvrdě utřel podlahu. Takovej podraz, to vážně nebylo hezký. No, nějak jsem se vzpamatovala a žila jsem dál. Pak k nám začal jezdit jeden kluk. Hned jsem se do něj zamilovala, vypadalo to, že i on do mě, nakonec jsem ale přišla na to, že mě chtěl jenom na sex. To mi dost ublížilo. Tohole kluka mám strašně ráda ještě teď, moc bych s ním chtěla být, jenže on si ze mě dělá tak max. srandu, ale spát by se mnou chtěl, ale na to mu s..u. Nevím co se mi to stalo, ale začala jsem strašně k..vit. Každej víkend jsem spala s jinym, teď v pátek jsme spala dokonce se třema za noc. Protože se u nás nic neudrží v tajnosti, hned to ví celá parta. Samozřejmě ti kluci od nás, se kterýma jsem spala z toho vyjdou úplně v pohodě, ale já budu zase, ale oprávněně, ta nejhorší. Nehorázně se za to stydím. Připadám si jako špína, nějakej odpad na konci světa. Bojím se podívat se těm lidem od nás do očí, budou ve mě zase vidět jenom k.rvu a to ještě větší než před tím. Nevím proč to dělám, že by nějaká pomsta mužskému pohlaví? Nebo spíš se snažím sama sobě si dokázat, že mě ty kluci chtěj, že jsem pořád žádaná, přitom je to úplně jinak. Kdybych měla hodného kluka, zaměřila bych se jenom na něj, ale se mnou každej koho sem měla ráda jenom zametal, už těm klukům nevěřim... Zastřelte mě, nějak mě přešla chuť tady být, protože vadim sama sobě. Strašně ráda bych to změnila, ale tyhle sklony jsou prostě silnější než já. Ani nevím jak mám příští víkend jít ven, všichni na mě budou mít hrozný narážky, bude to hrůza. Ale zase na druhou stranu tam chci jít aby bylo jasné, že nejsem srab. Co mám teda dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já to chápu... Vím a znám od sebe, co dokáže udělat jedna mladá zklamaná holka za chyby :)) Taky jsem jich hodně udělala, chodila jsem s feťákem no a protože měl víc rád drogy než mě, tak jsem se k..vila s jeho kamarádama... :)) Teď už je to skoro rok, půl roku chodím s klukem a myslím že můžu říct že nám to klape. Taky se na mě všichni dívali jako na d.vku, když jsme přišla po víkendu do školy a všichni "Jééé, ty chodíš s ***?" a já "Ne, já s ním jenom š..ala." ... no prostě ostuda... Být tebou neutíkám před tím, prostě bych normálně přišla za všema a řekla 'Jo, udělala jsem chybu, ale měla jsem prostě blbý období a odteď to bude jiný. Nebudeme se k tomu vracet.' Je to těžký, ale držím ti pěsti kočko :))

  • Každý dělal chyby. Chce to hlavně pevnou vůli :) Já vím jak ti asi je, jednou jsem se vyspala s jedním klukem, samozřejmě se to celé okolí dovědělo. On se na mě vysr.l, ale všude roznesl že jsem se na něho vybodla já... Byla jsem za k.rvu, d.vku, mrchu atd. Naštěstí se našlo pár lidí, kteří mě podpořili, protože věděli co je to za hajzla. Hlavně ty řeči neřeš :) ty víš jaká jseš jak to je atd :) a upřímně já byla do 17 stejná a začala jsem už ve 14... Ale strašně mě to doj..avalo. Než se s někým vyspíš měj s ním minimalně týdenní vztah :) a neřeš ty kecy :)

  • jen bacha na to aby ti povest k...rvy nezustala,tezko se toho pak zbavuje,a i kdyz uz se treba jako k..va chovat nebudes,muze se stat ze te tak stejne budou vsichni brat,ptz ses jednu dobu tak chovala,ver mi vim o cem mluvim.ja v mladi udelala hodne hlouposti,ted toho lituji,ale v meste kterem sem tak zila,jsem uz tak proste zapsana a tu povest mi nikdo nesmaze,jeste ze bydlim uz jinde.chce to se hodne zamyslet,ale ver mi vetsina mladych holek dela takove hlouposti a pak toho lituji,to je vekem.ted uz treba jen kroutim hlavou nad tim co sem udelala a sama nechapu jak sem se mohla tak chovat,ted uz mam 3 roky pritele,a musim se pochvalit,ani jednou jsem mu nezahla:-)clovek se meni...drzim palce

  • Každý má právo udělat chybu. A nemyslím si, že je třeba, abys své partě něco vysvětlovala. Základ je, naučit se mít ráda sama sebe. Také jsem měla divoké období, byla jsem jen o pár let starší než ty. Občas, když se ohlédnu zpátky, se začervenám a nebo si řeknu, jak jsem mohla spát zrovna s tímhle. Ale už je to pryč, důležité je, že jsem zůstala zdravá. Dnes jsem vdaná, mám skvělého muže a krásného syna. Vzala jsem si kluka, se kterým jsem chodila na základní školu :-) Nikdy nevíš, kde a kdy potkáš životní lásku. Mysli hlavně na ochranu. Těhotenství je v tomto případě to menší zlo. Ale číhají tu jiná nebezpečí HIV, kapavka..........

  • Ahoj, nejsem psycholog, ale ze života vím, že tohle dělají nešťastný holky. Nakonec, napsala jsi to sama - děláš to proto, aby si tě někdo všimnul, abys byla aspoň na chvíli ta, ze které chlapi šílí. Vlastně si kompenzuješ nízké sebehodnocení. A bohužel to děláš tím nejpitomějším způsobem.
    Jestli s tím okamžitě něco neuděláš, té pověsti se nezbavíš. A co je horší, třeba ten pravý je někde velmi blízko a ty ho svojím chováním odradíš. Žádný chlap, který za to opravdu stojí, si přece nezačne s nějakou k.rvou. Vím, že je to tvrdé, ale žijeme jen jedou a druhá šance už nemusí přijít. Vezmi rozum do hrsti a začni se zabývat něčím opravdu hodnotným, ne souložením s kolemjdoucíma. Protože co jiné než "kolemjdoucí" ti chlapi ve Tvém životě jsou...
    Začni třeba tím, že zavoláš na linku důvěry nebo navštiv psycholožku. Myslím, že potřebuješ někoho, kdo ti ukáže cestu z toho zakletého kruhu ven.

  • Ne všechny holky, co si užívají, jsou ku.vy nebo nešťastný holky, co si kompenzují nízké seběvědomí. U Hloupoucké to tak nejspíš bude, protože se sebou není spokojená, ale váš názor na holky, co mají rády sex je - jak bych to řekla - prostě je házíte do jednoho pytle. Moc bych vám doporučovala podívat se na film Deník nymfomanky. Když jsem ten film viděla, říkala jsem si, jestli to nenatočili o mě... Pokud je holka spokojená, vyrovnaná a hledá se, není na tom snad nic špatného. Pokud se ovšem holka na sebe nedokáže ani podívat do zrcadla, něco je špatně. Já žila podobně a vyhovovalo mě to a řeči? Jasně že byly, ale já si říkala přesně to, co zazní na konci toho filmu Deník nymfomanky - "Ano, jsem promiskuitní žena, protože používám sex jako prostředek při hledání toho, co hledají všichni - uznání, požitek, sebedůvěru, zkrátka lásku jako takovou. Co je na tom patologického? Klidně tomu říkejte jak chcete, je mi to jedno. Abyste věděli, že ve skutečnosti jsem mořská panna, driáda, jsem prostě nymfa." Kluci mě brali, ti co se mnou spali na mě rádi vzpomínají ;-) a mám s nimi v podstatě dobré vztahy do dnes. Nikdy si o mě nemysleli, že jsem d.vka, brali mě takovou, jaká jsem, to jen holky nade mnou ohrnovaly nos - teda samozřejmě až na mojí nejbližší kamarádku, která mě respektovala a chápala, ač takový životní styl nepraktikovala. Teď chodím s klukem, se kterým jsem čtyři roky, všechno tohle o mě ví, dokonce naše poznání proběhlo přes sex. Jsem šťastná, ale byla jsem i před tím. Celé je to o vnitřní vyrovnanosti. Někdo hledá uznání v dosaženém vzdělání, v práci, ve vztahu a někdo v sexu. No a co :-))

  • Ahoj, snaz ovládat své emoce a zacni žít slušným životem, jinak se pověsty k... nezbavís.Ukaž,že jsi jiná.Pokud o tebe nekdo stojí a zná tvoje kladné stránky, budeš více žádaná i jako slušnačka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist