Caste vytoky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43603 27.9.2011 12:35

Ahojda,nedavno jsem tu psala ze me trapi caste vytoky,vyzkousela jsem ten jogurt, koupila si prasky,stalo me to okolo tisicovky, zmenila jsem i intimni gel,koupila si probioticke tampony,a mam to porad snad jeste horsi, s pritelem jsme spolu uz pres tyden nespali,protoze me to strase boli,skoro jakoby reze, ja uz si nevim rady;-( kdyz uz k pohlavnimu styku dojde,tak mu rikam at specha protoze to bolesti nemuzu vydrzet,a kdyz bych sla k doktorovi tak vim, ze me zas neco predepise nic me nerekne a bude to furt to sami..ACHJO..

Neni mozny ne abych mela rakovinu delozniho cipku a doktor to ted treba nejak nepoznal?No asi tam opravdu zajdu,kdy jsem si sex uzila na to ani nepamatuju,porad musim nosit intimku je to desny..prasky stoji tolik penez a nic nepomaha,u gynekologa jsem s tim bzla tak 6 x predepsal me vzdycky cipky,nepomohli ubec nebo jen nachvili..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • K dr. si zajdi, předepíše ti nejspíš čípky, nebo nějakou mastičku, aby se vyléčil možný zánět, a o té bolesti mu taky řekni, tady ti těžko někdo poradí líp než lékař a sama si to taky nevyléčíš. A ty spíš s přítelem, i když tě to bolí? Tak to jsi s prominutím hloupá, pokud máš nějaký problém, tak sexem to můžete jen zhoršit a navíc takhle si zapamatuješ že tě to bolelo a příště ta bolest při sexu bude spíš psychická než fyzická. Pár dní to snad vydrží ne, měl by pochopit, že nejsi úplně v pořádku.

  • No moje setra měla to samí když jí přítel podváděl a nešla to lečit udělal se jí s toho náběch na rokavinu děložního čípku já to zase měla když sem porvě otěhotněla nevěděla sem že to je ňáký problém pak mi doktorka řekla že sem 5tt a řekla mi že to co mám jako ty je změnou poševních hormonu stěry byly dobré prostě těhotenství tak di na gyndu a uvidíš kdy máš mít ms?

  • musis na gyndu.... jinak moje svagrova i kamaradka na to taky trpely a vzdy to byl pripad, kdy je partner podvadel.... nechci tim nic rict, ale mne kdyz podvadel, tak jsem taky mela zanety... samozrejme treba na ne proste tak trpivas, no... kup si gynopevaryl.

  • ahoj, vzpomínám si, že jsem na tom byla dost podobně..každý pohlavní styk byl pro mě utrpením, ať jsme dělali, co jsme dělali...dlouhá předehra, lubrikant, najdřív rukou...a pak bolest jak prase, jak píšeš, řezání a ještě pálení...taky jsem stála o co nejkratší sex, vždycky jsem to jen přežila:-(...zkusila jsem všechno možný a nic nepomohlo...te´d je to lepší, ale vlastně ani nevím, čím se to stalo..určo je lepší, že používám při mensruaci kalíšek místo tampónů, jsem pak po ms víc uvolněná a hlavně nevysušená nebo jak to napsat...a taky, že mnohem víc masturbuju...to vážně..mám mnohem větší chu´t na sex a po vlastním mnohačetném orgasmu také uvolněnější..možná je to blbost, ale nic jiného jsem nepraktikovala, tak nevím...každopádně přeju, ať to co nejdřív přemůžeš, protože tohle dokáže strašně otrávit :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist