Budoucí mladý otec

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335120 12.9.2015 21:21

Dobry podvečer , mam problém s partnerem s kterým cekam miminko , jsme mladí je mu 21 let , mam občas pocit ,ze se chova na min , vůbec neni zodpovědný , jsem 4 měsíc a on vydělává 12 tis a ja mu rikam ze musí najit brigádu , protože z jednoho platu těžko utahneme najem, ale on jako by ho to nezajímalo , děla si co ho baví a aby se nějak začal snazit to ne i když mu to dost často rikam , ja sháním veci na miminko a on si radsi koupi něco pro sebe než aby mi udelal radost a koupil něco na mimi , jinak je teda svetovej pomáhá mi doma uplne ze vším je hodnej a miluje me , ale zodpovědnost nula. Mate to nektera ? Změnil se po narozeni miminka ?

  • 12.09.2015 22:00:50 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, u tvého dotazu jsem se celkem zarazila. Jaky mas prijem ty, ze otce ditete krome toho, ze chodi do prave jeste zenes na brigady a vyčítas mu, ze to nedela? Ty nemas nemocenskou nebo nějakou podporu? Az se mimco narodi, nebude vas jediny prijem jeho plat, dostanes rodicovsky prispevek, ktery se da diky praci otce ditete nastavit az do vyse 11.500,- kc mesicne a pokud jste aspon trosku chytri, je možne si taky zaridit materskou pres otce ditete. Promin, ale vycitat chlapovi, co chodi do prace, ze nechodi na brigady, zatim co ja sedim doma na zadku (byt tehotna) je otres, nehlede k tomu, ze to toho chlapa zacne driv nebo pozdeji dost stvat a nekonci to pro vztah dobre. Praci placenou nejlepe nema, ale je mlady muze to byt nastupni plat, nezname jeho vzdělání a jeho dalsi moznostu, jsou lidi, co jsou za 12tis vdecni. Navic pokud nejste svoji muzes zazadat o ruzne socialni prispevky na bydleni, hmotnou nouzi. .. Je toho docela dost, ale ono je jednodušší nic nedelat a zehrat na chlapa, ze si nechce najit brigadu, ze?

  • Ahoj ;-) Tak bych se mozna vykaslala na nejakou brigadu a mozna by bylo lepsi zmenit zamestnani a najit lepe placenou praci...protoze do budoucna az bude miminko budete penize potrebovat:-) Zkus se take zeptat na ruzne davky na ktere bys mohla mit narok. Jinak by si s pritelem sedla a opatrne to probrala, oni chlapy to?maji vsechno jinak jak my zeny, tak je to nekdy k vzteku
    Muj pritel nasemu malemu sam take nic nekoupil, ale obchazely jsme vsechny obchody spolecne :-) v tehotenstvi se jinak celkove o to ceho je co potreba koupit take moc nezajimal, jen jsem rekla je potreba postylka a jelo se pro postylku a podobne. A ted kdyz je maly na svete hrozne si to uziva a nekdy je potreba na chlapa tu zodpovednost trochu "hodit" :-D takze rict mu hele je potreba to a to udelas to prosim ja ted delam ono! Drzim palce a pevne nervy at to s pritelem nejak sehrajete a budete spokojeni oba ;-)

  • Ahoj já mám přítele kterému je 19 let, ale tohle nedělá. Ví, že věci musíme kupovat postupně jinak by jsme to nezvládli potom najednou. Našel si lepší práci v zahraničí a kolikrát přiveze domu něco na malou má z toho větší radost než když koupí něco sobě. O tomhle by bylo asi dobré si s ním promluvit, že se musí trochu omezit než všechno seženete. I o té brigádě protože to mimčo přeci jen bude stát 4-5 tisíc měsíčně.

  • Ahoj mila tazatelko. Dovol abych ti prispela mou radou, nebo nazorem.
    Predem ti gratuluji k miminku a k tomu ze se chovas zodpovedne. Mlady tatinek to je, ale je dospely. Pokud opravdu je hodny a prijemny a nema zle umysly, zkus si s nim udelat pekny vecer a promluvit si s nim. At ho zase nevylekas a nezkazis mezi vami naladu nejakymi nuticimi metodami. Spis zkus kus svych starosti prenest na nej aby si uvedomil, ze je potreba najit nejake reseni. Dej mu na jevo ze mas opravdu starost s touhle veci, ze to neni jen ze nemas nad cim premyslet , ale ze je to vec ktera te opravdu trapi a nemuzes kvuli ni spat. Myslim ze na chlapi kdyz se jde sikovne, pochopi to. Pokud to neni ozrala a sobec, urcite najdete spolecne reseni. Urcite do toho nezatahuj rodinu zatim, ani kamaradky, ani nedelej moc bossorku, aby ho to nesokovalo, protoze bohuzel budme uprimni, chlapi jsou pekny sracky co se tohodle tyce, hned maji ze vseho zmatek a je to na ne "rychle" :D bohuzel to jsou oni. Vetsina chlapu po narozeni miminka jsou velice peclivi a pysni na sve potomstvo, zvlaste po narozeni maji touhu udelat pro sveho potomka prvni posledni. Rikam vetsina, ne vsichni. Pokud mate tak hezky vztah jak rikas, myslim ze to bude tento pripad. Preji hodne stesti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist