Bude to dobré?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29342 24.1.2012 13:14

Ahoj holky, vím že jsem milióntá a žádná z vás není pravděpodobně jasnovidka...nicméně asi potřebuju slyšet pozitivní zkušenost...už 3x jsem šla k Dr. s pozitivním tt, ale nakonec to bylo zamlklé...Nyní jsem 39.DC a už týden mám pozitivní těhu test, BT se už 12 dní drží na 37C a běžnou tělesnou teplotu přes den mám 37,1 - 37,2 , lehce mě občas popichuje v podbřišku...jenže se neděje nic jiného....nemám jako ostatní citlivá a větší prsa, tmavší bradavky, únavu, zvláštní chuť v ústech, nevadí mi pachy...zkrátka kdybych se nepozorovala nic by kromě vynechané MS nenasvědčovalo těhotenství...máte také některá zkušenost, že se těhotenství v podstatě neprojevovalo a dopadlo to dobře? K Dr. jsem objednaná pozítří, ale to čekání je nekonečné!!!!Proto mi už asi šibe...Moc vám děkuju!!!

Holky jste Zlatíčka, přesně tyhle informace mi opět navrátily optimismus, ještě jednou mooooc díky a po prohlídce doplním jak jsme dopadli....

Tak jsem byla včera u Dr. na ultrazvuku, zatim jsme malinkatý a čekáme na srdíčko, ale vypadáme v pořádku, tak se snad nic nepokazí, ještě jednou vám moc děkuju za zkušenosti, pomohly mi, všem vám přeju hodně štěstí!!!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pozitivni tehu test a vysoka bazalka muze uplne stacit,kazda zena je original a ne vzdy ma stejne priznaky,ja mela napr jen citlive bradavky,ostatni priznaky prisli az kolem 7tt,drzim palce at se tehu potvrdi a vse je v pohode.:-)

  • Ahoj, já měla jako příznak taky jen zvýšenou teplotu, jinak vůbec nic. Dokonce ani to bříško mě nepopichovalo. Unava a bolení prsů na mě přišlo až kolem 6 týdne, takže máš ještě čas, nevolnosti taky každý nemá, já je neměla ani jednou:) Držím palce at je vše v pořádku

  • Neboj!! Já měla bolestivé bradavky jen na dotyk....musela jsem si je cilene mackat, abych se ujistovala, ze je vsechno o.k. :-D Ted jsem ve 22tt a co bych dala za to, aby nebolely :-D Jinak jsem neměla nic! Divné tlaky v břichu, které bych neregistrovala, kdybych na absenci MS necekala jako na smilovani a vytok, který jsem stejne pred MS mivala, ale barvu jsem proste taky nevnimala...A dlouho jsem žádné jné příznaky o kterých píšeš neměla....resp. jen se mi parkrat udelalo za tech nekolik mesicu slabo a nemohla jsem sladke....tot vse :-)

  • Ahojky čekám již druhé a můžu ti říct že do prvního kopnutí bych ani nepoznala že jsem těhu kdybych neměla vynechanou ms a nebo mi to dr. neřekl. Neměla sem vůbec nic a prsa mě začeli bolet až tak v tom 6 měsíci. Myslím že u první mě teda hodně pálila žáha, ale u druhý jen bolest v podbříšku jako by měla přijít ms a nic jinýho ale vůbec vůbec nic :-)

  • Ahojky, já neměla vůbec žádný těhu příznaky, jen mi rostlo břicho a malá čutala, jinak vůbec nic... Dopadlo to dobře a už mám zdravou tříletou holčičku... Tak Ti moc držim pěsti, aby to dopadlo dobře a dej pak vědět... ;-)

  • Ahoj, já neměla vůbec žádný příznaky těhotenství....až když mi vynechala MS, tak si po týdnu jsem si udělala test a nic, pak další 3 a ten poslední už byl pozitivní. Ale jinak žádné nevolnosti nebo cokoli jiného a dnes jsem 31 tt :-D. Neboj dopadne to dobře ;-)

  • Mně bylo tak fajn a žádné příznaky.I ms u syna byla.No a ejhle byla jsem už 15 TT:-DU dcery mi též nic nebylo ,ale ta ms už vynechala a já šla k dr že mám opět problém.No ono to bylo těhu:-)Nyní je jim 13 let a 6 let a třetí mimi je na cestě.Ale to je již jiný příběh.:-)

  • Ahoj, neboj já taky neměla žádné příznaky, dokonce jsem byla trochu nastydlá, tak jsem ležela a už jsem nebyla ani unavená, no a plašila jsem a manžel mi říká, z čeho chceš být unavená, když jsi celý den v posteli. No a v postýlce mi spinká drobeček. Teplotu jsem radši přestala měřit při prvním pozitivním testu, abych zbytečně neplašila. Ber kyselinu listovou a odpočívej, hodně štěstí.

  • Jéééé, tak moc gratuluju, přeju moc a moc štěstíčka a užívej si krásně těhu...:-):-)

  • Moc gratuluju a přeji Ti krásně těhulkování! :) A hlavně si užívej ten pocit mimíska v bříšku :)

  • Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem jsem měla první pohlavní styk. Jestli se tomu teda dá přímo takhle v našem případě říkat. Mazlili jsme se, navzájem masturbovali. Po sléze si nasadil kondom a jednou do mě vniknul, né uplně, jen lehce. Ale přerušila jsem to. Necítila jsem se na to ještě dostatečne pripravena. Potom si kondom sundal a pokračovali jsme v pettingu. Oba jsme byli nazí a mám strach z toho, že když jsme na sobe jen leželi a občas se o mojí pochvu otřel, aby se do mě nedostala preejakulační tekutina. Četla jsem si o tom na internetě články a pořádně ani vlastne nerozumím tomu, co to vlastně je. Ale i tak mám strach, protože pri masturobaní jsem na jeho penise cítila mastnou "tekutinu" a tak soudím, že podle mého nazoru, by to mohlo být ono. Ale nevím, jestli i při mazlení a občasnem střetnutí penisu s pochvou, by se dalo otehotnet. A taky bych ještě chtěla dodat, že jsem byla panna, ale při vniknutí do mě prsty, protrhl panenskou blánu. Při masturbovaní k vyvrcholení došlo na břicho, mimo dělohu. Je mi 15. A mám strach z toho, že bych mohla otěhotnet. Já mám pořád strach :-( .. Probehlo to tenhle víkend, z pátka na sobotu. A dnes, už od pondělka, mám lehké bolesti v pobříšku a bolí mě ledviny, citím i bolest v prsou a na pleti se mi udělalo pár pupínku a asi cca za 7 dní mám dostat menstruaci, takže si myslím, že by to mohlo být z toho, protože takové bolesti pred menstruací mívám. Jenže né tak často dopředu. Jenže ted by to mohlo být ještě spojeno se stresem, který mám.. A zároven, kdybych dostala menstruaci, tak moje obavy z otehotnení vymizí.. Ale na druhou stranu se bojím toho, že ty bolesti v pobříšku jsou z toho, že bych mohla být tehotná. Snad menstruace dorazí tak jak má, nekde jsem ale i četla, že se klidne dostavit nemusí, at už ze stresu nebo z čehokoliv jiného a ženy, slečny, si pak myslí, že jsou tehotné, přitom nejsou. Tak snad to bude i můj připad.. Často chodím čurat, dneska dokonce i průjem. Prujem asi není priznakem tehotenství, řekla bych, že spíš stresu. Ale snažím se na to nemyslet, a i když na to nemyslím, bricho mě bolí. Asi to už mám tak natlačený v hlave, že mě to bolí porád nebo nevím :-(
    Myslíte si, že tehotenský test v mým případě není nutný? Nebo gynekolog?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist