Bude to bolet?

Otázku položila: zmijozeluvdedic 9.10.2018 19:04

Je mi to hodně trapné ale opravdu se bojím. Jsem panna a v patek se chystam k přítelovi takže k necemu už třeba dojde 😀 (Je mi 17) , A chci se zeptat jak moc to napoprvé bolí? Když si tam strkám, a vytahuju tampón to už mě nebolí vůbec má to na to nějaký vliv třeba že by to bolelo míň až do mě vjede? Hodně nad tím přemýšlím a upřímně cítím dost takovou trému. Omlouvám se jestli to některé z Vás přišlo jako nechutný dotaz, ale budu ráda za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechutne to neni, je to uplne normalni. Akorat kazdy to proziva jinak. Ja treba pouzivala tampony ale bolelo me to poprve..
    Doporucila bych lubrikant, ochranu a taky spravneho pritele (abys jednou nelitovala) :)

  • stupidiack9.10.2018 19:17

    Velikost tamponu je přizpůsobena tak, aby nepoškodila panenskou blánu, jinak by všechny ženy, používající tampony, přišly o panenství právě tamponem. :-) Jinak se není čeho bát, zkus se hlavně uvolnit a ničeho se nebát, jděte na to pomalu, protože když bys byla sevřená, nedostal by se do tebe vůbec a nebo by to bolelo. Není to žádná velká bolest, které je třeba se obávat, některé holky to ani nezaregistrují. Daleko důležitější než obavy z bolesti je myslet na ochranu! :-)

  • petulinkaa139.10.2018 21:59

    proč trapné? :-) trapné je zde na wz úplně něco jiného ;-) každopádně bolet tě to může, ale taky vůbec ne,je to buď a nebo, me osobně to prvních pár styku bolelo dost, pak v pohodě, jsme v tomto každá jina, kazdopadne ať je to jak je to, driv ci později to přejde a bude to fajn ;-)

  • :-oTo je asi individuální. Ja se taky dost bála. Dokonce jiny tampon nez ten s aplikatorem jsem do sebe nedostala. A prvni sex byl nakonec jeden z tech nejlepsich. A to uz je peknych par let:-D Pro me to byla hodně příjemná bolest8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist