Brát HA dál, nebo vysadit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68030 17.6.2012 11:12

Dobrý den, za 3 roky braní HA jsem přibrala 13kg a už toho mám plné zuby. Myslíte, že když vysadím, půjde něco dolů samo? Nebo můžu naopak přibrat? To už bych nesnesla. :( Hodně mi ztloustly ruce. :( Navíc mě trápí velké výkyvy nálad a už toho mám plné zuby, nejsem šťastná. U HA jsem doposud vydržela proto, že se s ní cítím opravdu chráněná, s kondomy nemám zkušenosti a moc jim nevěřím.. Poradíte? Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • bereše vysoko hormonální? ja měla nízko, teď beru přes půlroku vysoko a zvykla jsem si. Piju aspoň 3 litry denně, přibraly mi jen prsa:( jinak beru přes rok.. jak jednou vysadíš, na nějakou dobu a potom třeba začneš brát zase bude to jako na začátku.. takjže bych nevysazovala, jinak - je léto a nějaký sport ti určitě prospěje;)

  • Ahoj! Nevím, jestli bude můj příspěvek úplně správná reakce na tvůj problém... Brala jsem HA několik let. Pak přišel premenstruační syndrom (bolest prsou, výkyvy nálad apod.). Změnila jsem HA na nízkohormonální, ale stejně to nepomohlo. Pak jsme se rozhodli, že se začneme snažit o mimi, tak jsem vysadila. Nejdřív se mi zhoršila pleť, ale cca po půl roce se mi srovnalo i tohle, ale hlavně skončily ty výkyvy nálad apod.... Co se týká váhy, tak s tím nemám zkušenost. Hlavně jsem chtěla napsat, že chápu, že váháš s vysazením ATK. Já za sebe můžu říct, že se mi tím strašně ulevilo (i když ta pleť ze začátku byl trochu problém) a do budoucna uvažuju, že už bych ATK nazačínala znovu brát, protože jsem bez ní opravdu spokojená. Jo a vrátila se mi chuť na sex, která postupně s ATK taky mizela ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist