Bolest u hormonálního tělíska

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194718 4.4.2020 18:01

Ahoj už jsem sem kvůli tomuto jednou psala. Jde o to že jsem byla 12. 2 na zavedení hormonálního tělíska Jaydees. Od té doby jsem trpěla hroznymi bolestmi, dokonce jsem kvůli to musela jet na pohotovost. Vždy když kvůli tomu jdu ke gynekolozce řekne že je tělísko na správném místě. Nejhorší bolesti mám tedy při menstruaci, kdy je menstruace ještě daleko silnější než před teliskem. Už nevím co dělat. Tělísko mě stálo skoro 5 tisíc a abych ho po 2 měsících vyhodila to se mi nechce. Měla jste některá také takové potíže a přešlo to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jaj, dát si do těla cizí předmět může přinést nepěkné potíže. Za mě vyndat a chránit se jinak - nehormonálně ;)

  • mám přesně to stejné tělísko...po zavedení jsem asi 5 týdnu více či méně špinila, pak přišla klasická MS, hooodne silna, presne jsem si rikala, ze to jsem si teda pomohla :-/ Ale druha MS uz byla v pohode normalni, a postupne slabla..Tak, jak se vse srovna rok po zavedeni by to mela dle me dr zustat..no u me po dvou letech misto MS uz jen spineni 2-3 dny, takze ve vysledku jsem maximalne spokojena. Ale nikdy jsem zadne bolesti ani jine nepohodli nepocitovala. Zkus tomu dat jeste jeden cyklus sanci, ono precijen je to cizi teleso a chvili trva, nez se vse srovna. Jinak myslim, ze je male procento zen, ktere ho proste nesnesou a pak je moznost vraceni penez snad..nijak bliz jsem to nezkoumala, asi by hlavne zalezelo, jka se k tomu postavi tva dr.

  • Ahoj, já mám Kyleenu od konce ledna a je skvělá, nemůžu si stěžovat, menses od té doby fakt jen špinění ( přecházela jsem z prášků ), bolest tak první dva týdny jak si to zvykalo, od té doby vůbec, ani o něm nevím ;-) zkus vydržet ještě jeden cyklus jak tady píše předchozí uživatelka, a kdyžtak zajdi za doktorkou. Já mám podepsaný papír o možnosti vrácení peněz do půlroku od zavedení.. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist