Bolest prsou, v pravem boku, kycli...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178755 30.4.2017 14:07

Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Tedy 10.4. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Zdala se mi divna. Slabsi. Od te doby je mi divne. Pali a boli me obcas v podbrisku. V pondeli jsem byla na gynde a jsem v poradku. Pry tehu by jeste neslo poznat. Dnes je to 20 dni od styku. Tehotensky domaci krevni test - slaba carka v limitu. Tehotensky test MAMA negativni, mozna slaboucky duch, ale na fotu nic nejde videt. Boli me trisla, kycle, lehce podbrisek- hlavne vpravo a v zadech vpravo dole, mam vytok pruhledny, lehce dozluta. Ale hlavne me silene divne boli moje mini prsa. Hlavne zboku, jak kdyby tam byly modrinky a bradavky. Prsa me takhle jeste nebolela. Pali me v bradavkach. Je mi obcas na zvraceni, porad spim. Bud trpim nechuti nebo jim prilis. Jsem nafoukla. Je mozne i tak, ze bych mohla byt v tom? BT mam pred i po te divne MS kolem 37°C.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova30.4.2017 15:04

    Těhotná můžeš být, může být ještě brzy na test z moči. Prostě pár dní ještě počkej a zkus test znovu. ;-) Bolest podbřišku je v těhotenství normální, ovšem nesmí být fakt silná, to může být i problém.:-( Ale tím tě tady nechci strašit, uvidíš za pár dní. Kdyby tě podbřišek bolel nesnesitelně, je lepší to řešit s mudr. hned.

  • Moje kamarádka byla těhotá a říkala, že ji okamžitě začalo bolet v prsou..že to prostě na sobě poznáš hned :/ Takže nevím, ale i já občas měla menstruaci kdy šlo jen o slabé krvácení a přešla po 4 dnech...nebo mi měsíc vynechala uplně a pak přišla až další, to jsem taky vždycky byla strachem bez sebe...jenže nevím kolik je ti let , takže nemůžu soudit o co u teebe může jít..:/ Ale i já mám před menses nebo během nich podivné bolesti, teda krom těch prsou..:O Tak nevím, ae po 20 dnech "početí" už by ti test určitě ukázal dvě čárky.

  • za 1 myslím si,že těhotná nejsi...prostě jak dorazí ms at je slabá,krátká prostě těhotná nebudeš..
    za 2 test mama je nejhorší test..
    za 3 krevní test je prý taky špatný test...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist