Bolest při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395879 20.9.2018 16:43

Dobrý den, mám menší problém, který mě dost trápí a proto sem píšu. Teprve před týdnem jsem měla první sex (je mi 15). Poprvé to samozdřejmě bolelo. S partnerem jsme ho měli každý den, ale poslední 3 dny mě dost bolel (i když jsme zkoušeli jiné polohy). A navíc pořad u toho trošku krvácím. Vždy jsme měli sex s kondomem a byla jsem i vlhká, nemáte prosím nějaké rady nebo čím by taková bolest mohla bylt způsobena? Děkuji za odpovědi.

  • 20.09.2018 18:59:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack20.9.2018 17:30

    Zaprvé, sex v 15 je dost brzo, ale to už je teď jedno. Zadruhé - proč neřekneš partnerovi, že tě to bolí a sex přetrpíš? Jak nejsi na sex zvyklá, tak je jasné, že bude trvat než si tvoje tělo zvykne na sexuální život, ale proč to děláte zrovna každý den, a ještě ke všemu když tě to bolí a krvácíš .. Dejte si pauzu!

  • Mě to taky ze začátku nějakou dobu bolelo a to mi bylo přes 20... Naštěstí jsme s partnerem byli oba dospělí a nestačili jsme na pilu. Chce to postupně. Rozhodně je lepší počkat, až budete dospělí, vůbec nechápu proč by měli patnáctiletý děti provozovat sex. Ale rozhodně ne rovnou každý den, a už vůbec ne pokud krvácíš. Můžeš mít klidně nějaké poranění. Bylo by lepší se nejdříve zahojit a až za nějaký čas si opatrně pohrát, tak aby to bylo příjemné, do ničeho se netlačit... aby ses mohla opravdu uvolnit. On partner to taky musí umět, správně tě naladit a vzrušit a sledovat co se ti líbí a kdy je ten správný okamžik na to či ono.

  • Někomu trvá než se naučí správně se při sexu uvolnit, bez správného uvolnění sex bolí - já s tím zápasila půl roku, a to jsme měla první sex v necelých 20...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist