Bolest klitorisu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395611 17.10.2018 16:15

Ahoj, mám takový problém se kterým se trápím asi tak 2/3 roky. Je mi 13 a už tak od 10 let mě trápí svědění tam ,,dole" a bolest klitorisu a výtok z něho (ale močení mě nepálí) ale bojim se jít s tím na gyndu. Ještě nemám menstruaci a dost se bojím že jí právě kvůli tomu nedostanu. :( myslíte že se to může stát?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zlaticko, asi byses s tim mohla sverit mamince. Muzou to byt kvasinky. Jinak vytok mas z vaginy, z klitorisu nic nemuze tect ;) je to takova precitlivela ,,kulicka,, pod kuzi. :)

  • Jak bylo řečeno předemnou, může jít o nějaký zánět a ten pak může způsobit jakékoliv problémy, takže buď na gyndu a nebo se zkus svěřit mámě, nebo třeba starší sestře/kamarádce nebo komukoliv ke komu máš důvěru :). Já měla asi něco podobného když mi bylo tak 13-14. Trápilo mě to půl roku a styděla jsem se o tom mluvit. Nakonec jsem to tehdy řekla mámě, ta mě vzala na gyndu s zjidtili nějaký zánět (každý den jsem byla v bazéně a prý asi z toho ;) )dostala jsem tehdy mastičku jenamazol, a do týdne bylo po problému. Ale ta je myslím jen na předpis ;), ale od té doby mi vždycky pomohla na podobné nepříjemnosti ;). Hlavně se určitě svěř a řeš to, zaprvé abys měla po bolestech a za druhé aby se ti ten zánět případně ještě nerozjel a nezpůsobil větší komplikace ;).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist