Bolest břicha

Otázku položila: OveckaVeru 24.3.2017 9:09

Ahoj holky..
Už přes týden mě pobolívá břicho, v oblasti vaječníků a podbřišku. Často mě tam píchalo a tak jsem se včera vydala k dr. Ten mi řekl že to tam vypadá v pořádku, až na hodně vysokou sliznici, která by chtěla pryč (mám ale problémy s tím že mi MS chodí velmi nepravidelně). Píchl mi tedy agolutin a poslal mě domů. Na druhou stranu, když mě včera vyšetřoval a dělal mi sono tak to bylo velmi nepříjemné až bolestivé. Říkal ale že ty bolesti jsou nejspíš od toho že ta MS ještě nepřišla. Dneska mě ale břicho bolí tak že mě tam při každém pohybu či kroku škube :( Jsem si hrozně nejistá.. Myslíte že kdyby to měl být nějaký zánět nebo nějaká "nemoc" že by to poznal z toho ultrazvuku?
Jinak nepociťuji žádné problémy (svědění, pálení) a ani jsem nikdy před MS neměla tak velké bolesti :( Omlouvám se za hloupý dotaz, vím že nejsme doktorky ☺ ale jsem si fakt bezradná..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono224.3.2017 13:34

    Určite. Zápal a všetko takéto začína V pošve, neliečením ide vyššie na maternicu, vaječníky. Čiže ak nebol výtok atď ani tam hore nebude problém. Ono tá ms pre niečo nechodí, chcelo by to zistiť prečo. Jasné, že kvôli tomu môžeš mať bolesti. To je pochopiteľne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist