Biochemicke tehotenstvi a zvysena bazalni teplota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #427025 24.3.2022 15:33

Dobry den,..

Mela jsem pozitivni tehotensky test, jenze za par tydnu prisla MS a tehotensky test uz nic neukazuje.

16.3, prisla MS, tedy to bylo Biochemicke tehotenstvi..


22.3. Jsem mela obzvlášť velkou chuť na sex. A rano jsem zjistila ze mam teplotu 37,2... takze opet zvysena bazalni teplota..je mozne ze bych tak mela brzy zase ovulaci? Nebo nejaky nazor na to? Je moznr tak rychle znovu otehotnet? Dekuji za nazory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A průběh BT je jaký? Jednorázově zvýšená teplota může být cokoliv, těžko z jedné hodnoty něco usuzovat, když někdy je složité něco usuzovat z celého grafu, hodně záleží i na okolnostech. Kolikátý den cyklu probíhá ovulace normálně? V tom nejlepším případě by měl proběhnout standartní cyklus.
    Jinak já otěhotněla hned s 1. ovulací po samovolném potratu v 8tt, BT jsem si začala měřit ještě v době očistků, testy jsem nezkoušela (těhotenské a i ovulační), ale docela dlouho trvalo, než mi bazální teplota slezla dolů, i když se nedržela úplně vysoko, ake prostě nad mou linií....Ovulaci jsem pak měla potvrzenou až 20DC (Tak akorát to vyšlo, že jsem stihla naměřit alespoň těch 5 nízkých hodnot před vzestupem), ale i běžně mám ovulaci později, takže vesměs měla jsem štěstí, standartní cyklus a ještě obzvlášť plodný ;-)

  • macicekkajik28.3.2022 9:28

    Já mám třeba zvýšenou chuť na sex pár dní před ovulací, ale přesně v den ovulace už chuť nemám, protože mne bolí podbřišek a sex někdy bolí, protože čípek je nízko. A jak už bylo řečeno, jedna zvýšená teplota nic neznamená, chce to měřit déle pro zjištění ovulace.

    A abych ti odpověděla na tvou otázku. Ano je to možné, protože tělo je připravené na těhotenství. I po zamlklém těhotenství se říká, že je "půda pohnojená" a otěhotnět by mělo být snazší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 508 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist