Bazální teplota graf - těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424020 31.5.2020 12:54

Dobrý den, v prirohe posílám graf bazální teploty... Sex jsme měli mnohem vickrat než je zaznamenáno. Myslíte že můžu být těhotná a nebo to z toho nejde vyčíst... Nebo si mi vlastně moje křivka říká... Ja se v tom nevyznám.. ☹️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik31.5.2020 16:15

    Z tohoto grafu se opravdu nic vyčíst nedá. Pokud budou teploty více jak 18 dní vysoké je velmi pravděpodobné, že jsi těhotná.

  • Tam nejsou 5 dní vyplněné teploty? Ovulace probehla někdy v techto 5 nevyplnenych dnech ale lze jen hádat který z nich to byl.. a pokud byl sex v té době tak těhotná být můžeš

  • Pokud se chces ridit bazalni teplotou je nutne dodrzovat kazdodenni mereni ve stejnou dobu, stejnym teplomerem,na stejnem miste... Toto je kravina (dle me), chtit vyčíst z polovicate vyplneneho grafu neco. ;)

  • Z grafu zatím nejde usoudit nic.
    Pokud by byla ovulace ten poslední den co je zaznamenán před vzestupem teplot, byla by jsi teprve 13dpo a to je na určení těhotenství málo, pokud by byla az poslední nemereny den, byla by jsi 8 dpo a to už se teprve nedá o těhotenství nic říci.
    Pokud vynechas měření v době, kdy nemáš potvrzenou ovulaci, nic moc ti graf neřekne.
    Měření jsem vynechavala az po půl roce pravidelného měření a to po potvrzení ovulace asi na týden az 10 dni, než jsem znovu začala měřit a zjišťovat, zda přijde už ms.
    Pokud s měřením začínáš, není dobré vynechavat. Sama vidíš, že z grafu nic nevycte nikdo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist