BUDU SI DĚLAT TEST!

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22161 19.6.2011 13:24

Zdar holky! Tohle je trošku jiné než otázka. Spíš takové malé oznámení a prosba o držení palců =))

Ve středu si hodlám dělat těhotenskej test, jelikož mám už necelých čtrnáct dní zpoždění, devatenáct dní mě furt pobolívá v podbříšku a poslední týden mě furt bolí prsa, která jsou lehce nateklá. Něco mi řiká, že ten svišť tam je =)) Sice je to trochu neplánované a lehce brzo (je mi 21 let), ale to mi nijak nevadí. Přítel mi sám furt omílá o hlavu, že se chce usadit a když jsem mu řekla co se teď se mnou děje, tak se jen mile pousmál =) Dokonce něco naznačil svojí mamince, když ji přál k narozeninám a té vytryskly slzy, že by to prej bylo krásné =)) Když mi to pak řekl, tak mě to dojalo až k slzám. Cítím se naprosto nadupaná štěstím a nadšením. Nikdy jsem se takhle necítila, ale je to moc fajn pocit =))
Držte mi palce ať to vyjde a ty dvě čárky tam jsou =)) Díky a mějte se hezky =))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky podle toho co pises si myslim ze to tehu bude....moc moc ti drzim palceky... a to ze ti je jen 21...to vubec nevadi taky mi je tolik a jsem v 8 tt...:-) moc moc drzim palecky:-)

  • Taky se přidávám a moc moc držím palečky :D Jistě to těhu bude :) Ale já bych asi nevydržela čekat až do středy. Většinou testuju hned jakmile mám spoždění :D Ale zatím stále neúspěšně :((

  • Ahoj, držím palečky a vydrž to čekání :) i když máš 21 brzo na mimčo není :) já jsem mladší a dnešek začínám 21 tt :) Potom dej vědět jak si dopadla a přeju krásné 2 čárky :)

  • no to tě teda Terezko obdivuju...takhle dlouho vydržet čekat ;-) jestli už meškáš MS 14 dní, tak si myslím, že je to už hodně velké znamení ;-) Ale taky držím palce, ať vám to vyjde....věk vůbec neřeš, pořád lepší mít mimčo "dřív" a chtěné, než později, kdy to už vůbec nemusí jít...takže tfuj tfuj :-))

  • Taky si myslím, že to bude těhu, jen nechápu, proč čekáš až do středy. To já bych nevydržela :-). Každopádně držím palečky :-)

  • Moc držím palečky,taky budu mladá maminka jsem ve 24tydnu a je mi 20let a neuvěřitelně se těším

  • Ahojky terezko já dneska opět test negativní, alůe břicho stále bolí a Ms nedoprazila, tak budeme čekat spolu :-)
    Je mi to líto že tam byla jedna čárka :-(

  • Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem jsem měla první pohlavní styk. Jestli se tomu teda dá přímo takhle v našem případě říkat. Mazlili jsme se, navzájem masturbovali. Po sléze si nasadil kondom a jednou do mě vniknul, né uplně, jen lehce. Ale přerušila jsem to. Necítila jsem se na to ještě dostatečne pripravena. Potom si kondom sundal a pokračovali jsme v pettingu. Oba jsme byli nazí a mám strach z toho, že když jsme na sobe jen leželi a občas se o mojí pochvu otřel, aby se do mě nedostala preejakulační tekutina. Četla jsem si o tom na internetě články a pořádně ani vlastne nerozumím tomu, co to vlastně je. Ale i tak mám strach, protože pri masturobaní jsem na jeho penise cítila mastnou "tekutinu" a tak soudím, že podle mého nazoru, by to mohlo být ono. Ale nevím, jestli i při mazlení a občasnem střetnutí penisu s pochvou, by se dalo otehotnet. A taky bych ještě chtěla dodat, že jsem byla panna, ale při vniknutí do mě prsty, protrhl panenskou blánu. Při masturbovaní k vyvrcholení došlo na břicho, mimo dělohu. Je mi 15. A mám strach z toho, že bych mohla otěhotnet. Já mám pořád strach :-( .. Probehlo to tenhle víkend, z pátka na sobotu. A dnes, už od pondělka, mám lehké bolesti v pobříšku a bolí mě ledviny, citím i bolest v prsou a na pleti se mi udělalo pár pupínku a asi cca za 7 dní mám dostat menstruaci, takže si myslím, že by to mohlo být z toho, protože takové bolesti pred menstruací mívám. Jenže né tak často dopředu. Jenže ted by to mohlo být ještě spojeno se stresem, který mám.. A zároven, kdybych dostala menstruaci, tak moje obavy z otehotnení vymizí.. Ale na druhou stranu se bojím toho, že ty bolesti v pobříšku jsou z toho, že bych mohla být tehotná. Snad menstruace dorazí tak jak má, nekde jsem ale i četla, že se klidne dostavit nemusí, at už ze stresu nebo z čehokoliv jiného a ženy, slečny, si pak myslí, že jsou tehotné, přitom nejsou. Tak snad to bude i můj připad.. Často chodím čurat, dneska dokonce i průjem. Prujem asi není priznakem tehotenství, řekla bych, že spíš stresu. Ale snažím se na to nemyslet, a i když na to nemyslím, bricho mě bolí. Asi to už mám tak natlačený v hlave, že mě to bolí porád nebo nevím :-(
    Myslíte si, že tehotenský test v mým případě není nutný? Nebo gynekolog?

  • Ahojky to se teda divím a obdivuju tě jak to můžeš vydržet, já jsem vždy a zatím bezúspěšně netrpělivá, jenže zatím to končí vždy zklamáním, jen tento měsíc mám už 10 den zpoždění, Tehu testy jsou bohužel negativní a bazální teplota stále kolísá mezi 36,6 a 36,3 ach jo.. držím palečky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist