Antikoncepce, přiberu ??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373242 28.4.2017 19:35

Ahoj holky, mám dotaz, chci si jit během příštího týdne předepsat antikoncepci. Mám ale hodně strach z jedné věci, a to té, že po nich budu přibírat, prý se po špatných práškách zvětší sice prsa což bych chtěla, ale prý i stehna a všechno ostatní což nechci, je mi 18 a mám celkem dobrou a chválenou postavu, proto se toho obávám :( takže raději nějaké dobré prášky i když mi z nich nevyrostou prsa. Máte nějaká mladší holka tady zkušenost s nějakými, dobrými, po kterých jste vůbec nepřibrala, ani se vám nic ,,nezvětšilo" ? Je to moje první antikoncepce, klidně nějakou dražší, hlavně ať se mi nezkazí postava ! :( Děkují :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Po antikoncepci se pribira hlavne proto, ze zadrzuje vodu v tele. Proto nekterym zenam otekaji nohy, priberou na vaze nebo jsou otekle v obliceji.
    Hormonalni antikoncepce je velice pohodlna a spolehliva metoda ochrany, vetsinou se zenam zlepsi plet, menstruace neni bolestiva (nebo mene nez byla) a chodi jak hodinky.
    Ma ale radu uskali a zaporu. U me to byla naprosto siiiiiiiilenaaaa plet po vysazeni, fakt se mi nechtelo ani nikam chodit, jake jsem mela akne. Menstruace zacala byt pravidelna az po roce a pul.
    Urcite zvaz, jestli to za to stoji :)

  • Možná semnou nebude nikdo souhlasit,ale to je mi fuk...neber antik.je to svinstvo :-)

  • Mě trochu narostly prsa ale jinak ani deko nahoře...Brala jsem Lindynette20

  • Ja po prvni antikoncepci pribrala, ale zas se mi po ni krasne vyhladila plet. Nepredstavuj si ale 10 kg nahore. Dala jsem nahoru tak 2-3 kg, coz zas neni takova tragedie. Kdyz sem to rekla Dr, predepsala mi jinou a slo to dolu ;-) je to jen o vybrani te spravne, ale bez zkousky tezko zjistit, ktera je pro tebe ta nejlepsi

  • já teda brala antikoncepci 3 měsíce v životě, tak nemůžu moc porovnávat, ale měla jsem lindynette, nepřibrala jsem vůbec nic a taky jsem jí měla nějak kolem 17 nebo 18 :-) ....ale asi na každou působí všechno jinak .. já pak začala mít problémy s otékáním nohou a hned co jsem ji vysadila, tak už jsem prášky nechtěla :-)

  • Kamkri28.4.2017 20:19

    Ahoj, ja jsem nikdy po zadne nepribrala ani deko.

  • Já jsem měla první Minervu, je silnější (prý aby se mi rychle zlepšila pleť). Ale samozřejmě kvůli úpletu jsem to nezačala brát :D I když to bylo velký plus, akné jsem měla dost, ale bývalo to horší. Po půl roce mi dala Bonadeu a tu mi po půl roce vyměnila za tu co mám teď (budu začínat druhý plato) to je Foxinette neo, myslím. Prý mi tam ta nevyhovoval, s čímž souhlasím. Za ten rok jsem přibrala přibližně 7 kg :D (zároveň se mi ale zvětšila celulitida na zadku a zezadu na stehnech :( ). Ale byla jsem dost hubená, takže to nevadí, teď mám ideální váhu a už nepřibíram. Ale zároveň jsem byla nemocná a nemohla se půl roku vůbec nijak hýbat, takže to taky něco udělalo. Prsa se mi zvětšily taky, ale nijak moc. Řekla bych, že to přibírání nebylo úplně jenom po antikoncepci. Každé vyhovuje jiná antikoncepce. Poraď se s gynekologem a když budeš mít nějaký problém, tak mu to řekni a on ti předepíše jinou. Určitě najdete tu správnou :) jinak je mi 18 a HA beru něco přes rok.

  • Brala jsem HA spoustu let a na postavu neměla vliv. Když jsem přibrala, tak to bylo proto, že jsem se vyžrala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist