Antikoncepce Minerva

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31102 1.6.2011 20:30

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s antikoncepcí Minerva. Budu ji brát hlavně kvůli pleti, mám akné už od první třídy a nic mi na to nikdy nepomohlo, takže jsem se rozhodla pro tuto možnost. Takže, jak je to s těmi vedlejšími účinky? Potřebuju vědět, zda-li se po ní snižuje chuť na sex, jestli se po ní přibírá a jestli po ní rostou prsa. Dík za odpovědi ;)

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky :) Beru Minervu přes půl roku a jsem víceméně spokojená! :) Prsa narostla- ale jsou o něco citlivější, bolavější na dotyk. Co se tý pleti týče.. měla jsem taky problematickou a musim říct, že se po těch práškách o dost výrazně zlepšila :)) A ani jsem po ní neztloustla.. Tohle všechno je v pořádku, ale trápí mě poměrně časté bolesti hlavy a v podbříšku, což se u Tebe ale vůbec nemusí projevit! ;) Takže ať jsi spokojená!

  • Ahoj,
    prsa vyrostla, ale já jsem trošku přibrala (1,5 kila), akné zmizelo, bolesti nebyly a chuť se spíš zvýšila rozhodně nesnížila ;)

  • Brala jsem ji asi rok (před 6lety), prsa mi narostla (mám malá), pleť jsem měla výbornou, přibrala jsem asi 5kg, ale tak nějak jsem se jakoby zženštila (ta prsa, boky), byla jsem dost hubená, tak mi to ani nevadilo. Po roce jsem vysadila (měla jsem pak bolestovou ms a ze 3 dnů se mi prodloužila na 6-7), chuť na sex, no ta moc nebyla, ale bylo to složitější období (stres, zdravotní problémy..., tak to nepřikládám ji). Ale po vysazení se pleť zase zhoršila, a ms byla hodně nepravidelná (slabá a nebolestivá) , prsa se vyfoukla... a 3 kila šla zase dolu :) a méně často mě pak bolela hlava. (pak jsem brala ještě 3 HA) Už bych ale HA asi nebrala. Podle mě to problém neřeší, jen zakryje.

  • Nazdar , beru antikoncepci Minerva uz rok a pul,a ted uz mam posledni 4 mesice stáleho pritele,a doted sem v pohode ale porad mam strach,..brávala jsem vzdy prášky na čas,čili v 8 večer ale posledni dobou par mesicu je beru
    kolem te 10 az 11 nekdy i pred sednmou nestiham to nejak na ten cas...tak se chci zeptat nebude to mit i tak nejaky vliv na to aby se mi podarilo otehotnet ze ne?prosím odepiste dekuju

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist