Antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42666 4.8.2011 11:24

Ahoj, já jsem s uživáním antikoncepce teprve začala beru svoje první platíčko a tak scháním všechny informace co mě zajímá teď a pak sei nedělám starosti.. No a chtěla jsem se zaptat jak to je když začneš zvracet nebo mít průjem 3-4 hodiny potom co sis pilulku vzala.Ta pilulka nemusela mít takový učínek jako má normální pilule co zůstane v těle ale když ji vyzvracím tak si mám vzít novou ? A nezačne mi pak menstruace když ji třeba vyzvracím a nevemu si ji ? A ještě jsem se chtěla zeptat kdybych jela na dovolenou ale kdyby mi v tu dobu měla začít menstruace můžu si vzít normálně prášek z druhého platíčka bez té 7-denní pauzy? Nevadí to když jsem s ní teď začala? Díky za odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • www.antikoncepce.cz - jsou tam 3 oddíly: chtěla bych pilulku, užívám pilulku a pro těhotné a matky.
    Postupným rozklikáváním získáš spoustu informací a také rad, co a jak dělat. Je tam i formulář pro případ, že bys pilulku zapomněla (zodpovídáš jednoduché otázky a pak ti vyjede, co a jak máš udělat a jestli se máš i něčím ještě chránit).

    Myslím, že je to všechno důležité na jednom místě, určitě to stojí za přečtení. ;)

  • Když si po zvracení další pilulku nevemeš, snížíš tím účinek, už by si se pak na prášky nemohla spoléhat. A ta druhá otázka...takže už si začla pauzu? Jestli ano, tak jí musíš mít minimálně tři dny, pak můžeš začít s dalším platem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 107 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist