Antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45334 15.7.2011 9:12

Taak ženy moje ve stredu me ceka ta gynda ohledne te trombozy a antiny , moc dekuju za vsechny vase rady , mam porad strach ze mi ji vemou protoze muj pritel kondom nesnese proste mu to prijde ze to je takove ze ten kondom zdrzuje a kazi romantiku taky si to myslim ale asi jina cesta nebude , chtela sem se jen zeptat : Kdyz mi bude chtit doktorka dat antinu s nizkyma hormonama tak me mene chrani a nebo v cem je ten rozdil ? at potom tam nejsem jak trubka :D diky moc a drzte mi palecky at mi to vyjde :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na otázku ti neodpovím, to nevím:( ale chtěla jsem ti říct, že to samé má moje sestřenice. Doktor ti ty prášky klidně napíše, ale nikdo ti nezaručí, že do týdne nebudeš v nemocnici. Tak to doktor sestřenici řek. Neriskovala bych to. Když dostaneš trombózu, popřípadě pak plicní embolii, tak se to s tebou potahne hodně dlouho, néli celý život. Máma měla p.embolii nedavno a musí už pořád brát prášky a nosit punčochy, který jsou v létě fakt na nic. Je to zbytečnej risk!

  • Nízkohormonální antikoncepce tě chrání úplně stejně spolehlivě jako každá jiná, rozdíl je jenom v množství hormonů :) Ale pokud máš s HA problémy, tak já osobně bych ji už pak nechtěla. Kondomy jsou na nic při delším vztahu, to je jasný, takže bych asi volila nějaké tělísko. :)

  • Neznám tedy tvůj příběh, ale jestli jsi měla trombozu, tak ti žádnej doktor HA nedá. Jakoukoli HA. Už nikdy. To je totiž i můj případ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist