Anovulační cyklus a snažení.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #81131 17.1.2013 23:05

Ahoj holky.Už jsem sem psala dříve.Jsem snažilka,snažíme se dva roky. Teď jsem změnila dr,z důvodu stěhování a dnes jsem byla na první návštěvě. Pan dokotr mi dal dvoje prášky 1. Clostilbegyt a 2.Provera.
1. mám brát od 5DC 5dní jeden prášek denně. 2(Provera) mám brát od 19DC 6 dní 2Xdenně.Co na to říkáte?
Od 15-16 let jsem brala HA Jannie a rok jsme si dávali pozor.teď už se dva roky snažíme.Od té doby je má MS nepravidelná 45-60 dnů.Je to tak 4 měsíce začala jsem užívat kontryhle a cyklus se mi srovnal na 23-24 dnů.
Lékař mi dnes dělal vnitřní ultrazvuk a nemám vůbec dozrálá vajíčka,tedy anoovulace.
prosím,mátě někdo zkušenost? Jsem zoufalá.. už nemůžu.Mám šanci?

Omlouvám se za dvě O v nadpisu
Anovulace.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028918.1.2013 6:37

    A kolikátý DC jsi byla , když ti dělal UTZ ??
    Hele asi bych zatím nějak "neplašila" :) , 2x do roka je normální mít AC i tělo si potřebuje odpočinout . Tak že pokud jsi neměla víc cyklus sledovaných UTZ , tak podle mě dr nemůže udělat takový závěr , jako že máš všechny cykly s anovulační .
    A prášky jsou na podporu početí (clostík) a na podporu udržení těhu máš tu proveru .
    Jen si hlídej ten clostík , smí se jen 6x za život . :)

  • Ahojíky, já jsem snažila už 3 roky (příští týden jdem poprvé do CAR, jinak jsem to řešila celou dobu jen se svým gynekologem) Také jsem brala clostík a proveru, protože jsem na ovu měla malý folikuly. clostík mi pěkně zabral a vždy jsem s ním měla jeden velikej dominantní folikul a pak brala proveru. clostík je na dozrávání vajíček a provera na lepší uchycení případnéhoho těhu. Nám se sice nezadařilo, ale problém budeme mít někde jinde (asi spíše v mé hlavě)...každopádně nestresuj :-). Clostík ti pomůže a jak píše Andrea že se smí jen 6x za život...tak o tom se hodně píše, ale já ho brala rok a nic mi není.

  • Ahoj, řešila jsem hodně podobné prolémy. Cyklus ani nepřicházel bez provokaček. Nakonec jsem šla na laparku a do 2 měsíců po se zadařilo :-) Zkus se pozeptat na toto :-) Držím palečky!

  • Ahojda jsem na tom obdobne.Chodim na vyvolvacky,prvni mesic mi dala doktorka utrogestan ale ten jsem hned druhy mesic vysadila jelikoz mi menzes prisla v puli ,pekne silna spojena se zvracenim a silenymi bolestmi.U me je bouzel problm ten ze nesmim zadne hormony.po pul roce brani HA jsem to odnesla plicni embolii malinko se zacinam smirovat s tim ze se ditka nedockam...:'-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist