Anorexie , léčba

Otázku položila: Kocka123456789 17.3. 16:10

Ahoj, mela jsem takovy mensi zkrat a dva mesice jsem temer nejedla skoro nic…bala jsem se, na vysku 173 jsem se dostala na 46.5 a rekla jsem si dost, chci zacit jist ale nevim kolik kcal. , aby to nebylo pro telo velky sok, k tomu chci chodit cvicit at zesílim. , poradi mi prosim nekdo? Vysledky krve jsou ok vse mam v pohode:) zase nechci nabrat 10 kg tuku ale tak aspon primerene svalu a tuku tak normalne abych nemela zimomrivost, pište ten kdo mate zkusenosti a jak u vas probíhala léčba, kolik jste probrali, kolik jedli a td..deluji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla by jste to probrat s lékařem, nutričním terapeutem nebo výživovým poradcem...oni vám nastaví plán , doporučí co a jak, kolik atd

  • syd25.3. 10:54

    Prvně bych přestala počítat kalorie. Začni prostě víc jíst a až budeš mít o 10 kilo víc, tak můžeš začít řešit, abys už nenabírala tuk. Šok z nadbytku kalorií fakt nedostaneš. Scvrknutej žaludek se bude pomalu a obtížně roztahovat a navykávat si na vyšší příjem a nedovolí ti obžerství. Hlavně to do sebe necpi násilím, to by ses akorát pobliba a jídlo si ještě víc zošklivila. Jen prostě co ti chutná a přestaň řešit kalorie.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist