Ano nebo ne?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37054 29.12.2011 17:34

Chci se jen zeptat i kdyz jsem MS dostala mám pocit že těhu jsem ale nejsem si jistá těhu testům nevěřím....pořád mě pobolíva břicho cítím se jak balón.bolí me mě záda a někdy mě svědí prsa..:(
Můj graf je jak na zábavní dráha...poraďte prosím..:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedivím se , že je tvůj graf jako zábavná dráha , když neměříš pořád !
    A myslím si , že těhu nejsi , ms došla . Tak že jestli jsi si dělala test a byl negativní , není co řešit .
    Mě teda testy nikdy nelhaly , vždy když byl negativní ms došla .

  • Když si měříš jak se ti za chce, tak je ten graf dost na houby;) Nicméně na těhotenství je teplota moooc nízko. Jestli jsi to dostala a dokonce i test (který mě nikdy nezklamal) je negativní, tak prostě těhotná nejsi!!!!!

  • Vzdáváš to? Já jsem čekala na mimi 16 měsíců, pak jsem o něj ve 12 tt přišla jsem znova na začátku. A nevzdávám. Tohle je můj sen a boj o něj nevzdám nikdy, i když momentálně padám obličejem dolů a mám pocit, že energie spíš ubývá než přibývá. Ale ona se zase někde najde. Zase přijde něco, co nás nakopne a budeme bojovat dál... Bojuj, jednou to vyjít musí! ;-)

  • Těhotenské testy jsou velice spolehlivé, pokud ti ukázal, že těhotná nejsi, tak těhotná nejsi. K tomu MS a teploty nízko, o těhotenství se opravdu nejedná. Těhotenský testům můžeš věřit. Tělo není stroj, tvé bolesti mohou být z úplně jiné příčiny.

  • O těhotenství se určitě nejedná, i teplota je nízko..:-( Držím palce aby to co nejdříve vyšlo.

  • tehu urcite nejsi. Zaprve jsi dostala MS a za treti teplota by mela byt stale nahore a navic takove nizke teploty tehu urcite neznamenaji.

  • Ahoj, přidávám se k ostatním, ano testy občas ukazují někomu dvě čárky až později, tak zkus mamatest 10, když ten bude z ranní moči negativní, tak asi fakt nejsi. Jinak bazálka Ti jde dolů, musíš ji měřit denně, aby to mělo smysl, já jsem vždy poznala, že to dostanu, protože teplota klesla a tak jsem věděla, že těhu nejsem, i když jsem menstruovala jenom 2 dny a slabě, teplota šla dolů a tak jsem věděla, že nejsem těhu, i když bych si to přála. Ale taky jsem dělala test, hrozili mi antibiotika, tak jsem potřebovala jistotu.

  • Já bych testům taky věřila...

  • Borlova29.12.2011 23:11

    Teplotu máš dost nízkou, podle mě určitě těhu nejsi. A souhlasím i s tím, že když nemeříš pravidelně, graf je naprd. Když občas vynecháš, tak to nevadí, ale né několik dní v kuse. A člověk si dokáže vsugerovat těhu příznaky, a nebo břicho může třeba pobolívat i z jiných důvodů, třeba zdravotních. Moc bych to k těhotenství nepřikláněla. Ale držím palce, ať se brzo zadaří

  • eva11130.12.2011 11:58

    S toho určitě nic nebude teplota šla dolu těhu určitě nejsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist