Anketka - činorodost na konci těhu:-)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35934 30.5.2012 21:13

Ahoj holky, chci se jen tak zeptat - začala jsem 36.tt., jsem tedy na mateřské a porod se pomalu blíží. Od té doby, co jsem na mateřské, jsem hrozně činorodá. Pořád mám potřebu doma něco dělat, zvelebovat, uklízet, předělávat, taky lezu po štaflích a zedničím:-D Některé práce nejsou ani důležité, nejsou potřeba, ale chci mít vše pintlich a hlavně mě to i baví. Zřejmě si nějak podvědomě říkám, že to dělám pro mimi. Manžel toho po příchodu ze zaměstnání moc nestihne a já chci nejlépe mít vše hned:-D Jak jste to měly vy? Taky jste doma lítaly a pořád něco dělaly, až jako zbytečně?

Holky, moc Vám děkuju, jsem ráda, že to máte taky tak:-) Tak nejsem úplný blázínek:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-D tak já jsem v 37 tt a naše spíž vypadá jak syslí před zimou a tak nějak se cítím jako ty :-D

  • Martasek8930.5.2012 21:38

    Já byla doma 7 měsíců :D A popravdě už ani moc nevím, co jsem dělala, každopádně jsme se v tom čase stěhovali, takže jsem uklízela, koukala na telku, četla knihy, brouzdala po netu, atd :)

  • Ahojky. Taky jsem to tak měla!:-) Furt jsem lítala a uklízela....a jsem ráda, že jsem stihla vše, co jsem chtěla! Teď mám měsíc po porodu a nestíhám vůbec nic!:-D
    Tak hodně štěstíčka, ať se brzo dočkáš miminka!;-)

  • Ja jsem to mela taky tak. Byla jsem cele tehu doma a ze zacatku jsem byla marod,ale od toho 5mnesice to zaclo, vysavala jsem kazdy den, nekdy i dvakrat kvuli smitku. Porad jsem prevlikala postel aby to bylo ciste,porad prala aby se mimisek u nas citil dobre. Od 36tt jsem zacala chystat pro mimi a 38tt jsem byla na kontrole a dosla jsem nejaka utahana a rikala jsem si, ze zitra vysaju a vytru a v noci jsme jeli :-D

  • Já jsem teď ve 24. tt a jsem doma a mám se šetřit. Takže se snažím to nepřehánět, ale jinak jsem taky jako blázen. Vařím, peču uklízím, chodím se dívat na stavbu jak nám roste domeček a tam aspoň zametám, doma pak občas něco přestěhuju, přeskládám, vyperu...lidi si asi už musí myslet, že peru za prachy někomu, jenže to by člověk nevěřil co všechno je potřeba přeprat a uklidit :-). Manžel jezdí přes týden pracovat pryč a kamarádky mám všechny v práci, takže mi ani nic jiného nezbývá, aby mi tady nehráblo. Upřímně už se těším, až mi skončí nemocenská a nebude se můj život omezovat na vycházky. Jenže ještě než budu moct vybrat dovolenou a nastoupit pak na mateřskou, tak mě čeká ještě víc než měsíc doma, v tomto omezeném režimu, takže tahle aktivita je mým lékem na to, jak se nezbláznit.

  • myslim, ze se tomu rika "nesting syndrom" - neco jako vytvareni hnizda, proste pripravujete sve domacnosti na prichod miminka... jsem zvedava, jestli me to taky potka... ted jsem v 16tt, takze je asi jeste brzo... ;-)

  • Zbytečně ne, ale udělala jsem si velký úklid. Prolezla jsem skříně v ložnici, v chodbě, komoru, vytřela police, vyházela nepotřebné věci, umyla některá okna. Všechna jsem nestihla. A jsem ráda, že jsem to udělala, te´d bych na to klid moc neměla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 224 otázek, kterým se dostalo 271 583 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist