Angikoncepce a pribirani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369801 12.3.2017 18:18

Ahoj holky je mne 15 a chtela bych si koupit antikoncepci jenze mam strach ze priberu... nevite ci je to bezne nebo tak ? Byla bych rada kdyby se mne zvetsila prsa ale ne abych pribrala jinde ! Takze je tedy pravda ze se po ni pribira ? Dekuji za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To se nedá dopředu říct, stejně jako se nedá říct, jestli se ti po ní zvětší prsa. Pokud ji chceš jen kvůli zvětšení prsou, tak se na to vykašli. Nezapomeň i řadu vedlejších účinků. Třeba kamarádka ji brala na pleť a pak skončila s trombózou v nemocnici.
    A celkově to dobře promysli, je řada jiných možností, jak se chránit před neplánovaným otěhotněním.

  • Přesně jak píše anonymka nademnou. To se nedá říct, každý to má jinak. Já jsem přibrala 10 kg během 3 měsíců a zvětšili se mi prsa a boky, řekla bych že to tak nějak urychlilo vývin. Ale antikoncepce má hodně vedlejších účinků. Zbytečně bych ji nebrala.

  • Já přibrala po každé hormonální antikoncepci, kterou sem brala- měla sem za život asi ź různých druhů a přibrala sem pokaždé :-( ale v době, kdy sem přibrala,se mi zvětšila i prsa. Jakmile šla váha dolů, šla dolů i velikost prsou.
    Ale je to velmi individuální a nedá se říct, jak to bude u tebe.
    A jak píše anonymka-antikoncepce je sice fajn, ale nese sebou různá zdravotní rizika, o kterých se až tak moc nemluví nebo i mluví, ale jejich riziko se podceňuje.

  • No, pokud ji chceš brát jen kvůli prsou....tak to je "pěkné" :(
    HA je svinstvo...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist