7 let snažení o zázrak

Otázku položila: Zvrhlicek 2.5.2020 8:46

Ahoj dámy, už tomu bude 7 let co se snažíme o miminko, partner je v pořádku, já mám PCOS. Měli jsme 1x IVF a 4x KET ( jedno embryo máme stále zmražené), několik IUI a nic, nikdy jsem nebyla těhotná :´( ... v březnu jsem ale narazila na léčitelku (fyzioterapeutkou) a ta mi zkusila sestavit vitamíny spolu s gynekologem, který o tom vše věděl. První 2dc-6dc jsem brala femaru 2x1 a infolic se sarapisem (vitamíny) ... bazální teplotu si měřím skoro celý život a nikdy jsem neměla ovulaci. A v tomhle cyklu snad asi poprvé. Sice až 27dc ale je tam ..snad.. mé cykly bývají nepravidelné někdy třeba 4x 30dní jako hodinky, ale pak ulítnou a já jsem třeba 40 dní. Posílám v příloze můj graf a zajímal by mě Váš názor. Dneska jsem si vzala duphaston na udržení případného těhotenství.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, necítíš nějakou nemoc, nachlazení?
    Máš sice skok, ale o stupeň. Není to běžné. Bývá to tak půl stupně. Ale zas tím, že jsi nikdy ovulaci neměla a je to víc než 3 dny, tak bych ted byla v klidu, brala léky, co máš. A prostě to teď neřešila.

  • Mi se ten graf libi :) ovulace dle me byla, sex taky....takže cekat no, jestli se zadarilo....drzim palce :)

  • petulinkaa135.5.2020 21:48

    Máš velmi podobný příběh. Taky mi zjistili před lety PCOS, manžel byl v pořádku po testech až moc :-Dna první dceru jsme čekali 6 let a přišla. IVF jsem nechtěla, měsíc s pregnylem jsme byli pod centrem as. rep. ale víc jsem nechtěla tlačit na pilu, stejně veškeré pokusy s hormony byly k nicemu. Na gynde jsem byla jako doma, měnila čtyři gynekology, bylo to něco 8-oVypustila jsem to potom úplně, smířila a začala chodit k léčitelce skrz očistu těla přes masáž a bylinky. Po jedné návštěvě se mi spustila MS totální! která mě chodila klidně jen jednou dvakrát do roka a v ten měsíc jsem hned otěhotnela :-) takže na její druhou návštěvu už jsem přišla když jsem měla pozitivní těhotensky test :-) druha dcera přišla po 2 letech, opět jsem byla nastavena buď a nebo, nic na silu, jde to těžko vypustit, ale člověk si to v hlavě musí přerovnat, držím palce ať se i na vás usměje štěstí a ono se usměje ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist