7 dní po OVU

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22735 21.3.2011 13:33

Ahojte holky, chci se jen zeptat, dnes jsem 20 DC, 7 dní po OVU..je možné " při uhnizďování" teoreticky, kdyby mělo k tomu dojít, že mě bolí v podbřišku?? dneska cítím divný tlak a pobolívá mě tam... sem tam je ta bolest intenzivní :-( až nepříjemné..ze startu jsem měla pocit bolesti jak před MS.. ale do MS daleko že.... Možná je to blbost ale chtěla jsem se jen zeptat, jak a kdo stím má nějaké zkušenosti :-) Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, možné to je. Koukala jsem na graf a i ten dnešní teplotní pokles by mohl uhnizďování nasvědčovat. Uvidíš, co udělá teplota zítra. Ale jsou to všechno opravdu jenom dohady a musíš vydržet, jestli MS příjde nebo ne. Držím pěsti, aby nepřišla.

  • Ahoj, já jsem cca 6-7 dnů od ovulace a včera mně chvílema jakoby pálilo v podbřišku a dnes cítím občas vlevo takový mírný tlak (k tomu jsem nafouklá jak balon). To stejné včetně bolesti podbřišku ale mívám někdy klidně i 10 dnů před MS, takže to u nás obou může znamenat uhnizďování, ale stejně tak bohužel i předzvěst MS. Uvidíme příští týden. Držím pěsti ať MS nedorazí a na testu najdeš //.

  • Ahoj, já jsem dneska 6.DPO, pokles BT jsem měla včera a dneska mě taky bolí v podbřišku, takový tlak a chvilkama jakoby bodnutí, docela i hodně bolestivé. A k tomu mě šíleně svědí a pálí bradavky a pobolívají prsa tak celkově. Ale jak píše kimini, ty stejné příznaky mívám běžně i před MS...takže nám nezbývá než čekat :)

  • Ahoj já to taky měla tak, potom zpožděná MS a dneska 5. týden za chvíli 6. těhotenství :) Tak se uvidí :) Dej vědět potom :) Každá žena/dáma/slečna je jiná ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist