3 měsíce bez menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413696 14.7.2021 9:54

Ahoj holky,
za pár dní to budou 3 měsíce, co jsem bez menstruace. Ne jen, že mi nikdy takhle dlouho menstruace nevynechala, ale ta minulá byla taková zvláštní, přišla teda normálně po nějakých 37 dnech, jenže trvala jeden pouhej den, ani ne, spíš to bylo takové špinění a od té doby nic. Těhotná nejsem. No, každopádně bych se chtěla zeptat, jestli některá nemáte stejnou nebo podobnou zkušenost, nebo vás nenapadá co by mohlo být za problém?
Předem všem děkuju za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkušenost nemám, ale řešila bych už dávno s gynekologem. Dá ti na vyvolani MS a prohlidne kde je problém.

  • Dojít ke gynekolgovi. Jedno vynechání je podle mě v pohodě, to se stát občas může, dvě a více už by chtělo řešit. Ale.... nebylas někdy kolem toho divného špinění třeba na očkování proti covid? Docela dost žen si po očkování stěžuje na rozhozený cyklus, většinou teda silnější, ale někdy i naopak hodně slabé.... stalo se i mně.

  • Mě se to stalo jen úplně na začátku ve 14, když jsem začala menstruovat. Menstruaci jsem měla asi 2x a pak asi půl roku pauza. Pokud menstruuješ již déle (což mi tak připadá, z toho, co píšeš), tak bych určitě zašla ke gynekologovi, případně se alespoň poradila s praktickým lékařem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist