3 měsíc těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61372 7.1.2013 3:05

Měla jsem nechráněný pohl. styk koncem září (důvod-alkohol). Dotyčný se do mě udělal. Vzala jsem si druhý den tu pilulku po-postinor. Poté jsem v listopadu dostala menstruaci o 2 týdny dříve (to se mi nestalo nikdy), poté jsem na začátku prosince měla předpokládanou. Ale teď se mi měla dostavit 30. prosince a pořád nic. Když už tak to dostanu o pět dní později, ale začínám se vážně obávat. Mám panickou hrůzu a asi jen zbytečně vyšiluju, nejspíš to bude tím práškem, ale co když. Nic není stoprocentní. Poraďte prosím. Je těhotenství možné v tomto případě? (Mám panickou hrůzu udělat si těh. test, ani kdyby mě mučili bych si ho neudělala) Bojím bojim:'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek7.1.2013 8:01

    Myslím si, že ti cyklus rozhodil Postinor, to je bohužel úplně normální, protože je to velká dávka hormonů. Taky si myslím, že pokud jsi tu MS dostala, tak Postinor ovedl svou práci a těhotná nebudeš, ale je to těžký tě uklidnit, když si nechceš udělat test. Tak si aspoň uvědom to, že o co víc se budeš tímhle stresovat, tím spíš si MS nervama posuneš a tudíž se budeš akorát dál bát. Tak nestresuj, ona přijde.

  • Myslíš, že udělat si těhotenský test je větší stres, než žít už týdny ve strachu z něchtěného těhotenství? Zkus se překonat a udělat si test, jsem si jistá, že bude negativní a ty se uklidníš. Souhasím s tím, co už tu bylo napsané, rozhození menstruace je nejspíš dílem Postinoru, je to velmi násilný způsob antikoncepce. Navíc to, že jsi menzes měla, i když nepravidelně, je znamení, že těhotná nebudeš, navíc pokud bys byla těhotná od září, tak už bys končila 4. měsíc a určitě bys cítila i jiné příznaky, nevolnost, časté močení, bolest prsou, možná už i zvětšené bříško. Takže se uklidni a testni, ať máš jistotu stoprocentní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist