21.12.2012

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34371 6.11.2012 9:41

Ahoj maminy,těhulky,snažilky.Vím,že už se to tu řešilo,ale nějak nemůžu dohledat jak dobře víte tak v tento den má přijít "údajně" katasrofa a konec světa.vím,že všichni mi říkají jak je to blbost a jak nic nepříjde,ale jak to říct.Ve mně je jakýsi "blok" a nemůžu nějak přemýšlet cdo bude třeba v lednu?Jsem děsně fixovaná na ten den co bude.
Co myslíte?Taky vím,že bych mněla myslet úplně na jiné věci mám malého a mněla bych přemýšlet úplně o jiných věcech,ale přesto mně to leží v žalůdku

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co se má stát se stane, konec světa jednou přijde a nikdo s tím nic neudělá ;) Ale já osobně nechápu, proč by měl přijít zrovna v tento den, přece májové nemohly psát kalendář do nekonečna. Konců světa už jsem za svůj život zažila několik a nikdy z toho nic nebylo :D Nevím, proč se tím stresovat, když se nad tím zamyslíš, můžeš umřít každý den, kdykoli může nějaký bláznivý diktátor někam svrhnout atomovou bombu, může bouchnout temelín, prásknout to do nás meteorit a bruce wilis nás nezachrání :D Já třeba věřím tomu, že se v ten den země znovu přepoluje apod. ale konec světa? Fakt ne ;) A když už, tak aspon umřeme všichni a nikdo se tu nebude trápit nad něčí ztrátou :D

  • Kašli na nějakou katastrofu... V ten den bude možná katastrofou to, že bude všude plno lidí a schánět Vánoční dárky na poslední chvíli :D Zkus na to nemyslet, nebo si řekni, že se ti v ten den změní celej život, prostě si namluvit něco kladnýho a ne konec světa. Jestli máš malýho syna, tak pak budete chodit bobovat a určitě přijdeš na jiný myšlenky :)

  • lulatko6.11.2012 9:59

    "Nic nebude!" :D
    Jannys, není se čeho děsit. Takových předpovědí tady už bylo... A taky se našly racionální vysvětlení (a těch je snad ještě víc), že je to pouhý výmysl a nesmysl. A i kdyby, bylo by po problémech, ne? ;)
    Btw, asi Tě klouček málo zaměstnává, když máš čas nechat se zžírat takovými bludy. Tiše závidím. :D

  • ahoj, konec světa nebude, já se hodně zajímám o karty, numerologii a tak, na konec světa v ten den nejsou čísla, ale bude chaos, kalamity, plné blázince budou, lidi budou šílet, ale to je tak vždy o vánocích...říká se, že lidé, kt. nevěří v boha a mají nízké vibrace, tak na tom nebudou zrovna dobře a bude hodně sebevražd - takto to napsala na fb jedna známá kartářka. takže mysli pozitivně.

  • No,konec světa nebude,ale něco by se stát už konečně mohlo.Měli by jít lidé zase do sebe,protože klasické hodnoty co kdysi platili už nejsou.Většina se žene za mamonem a myslí jen na sebe.Lidé jsou bez zaměstnání,mají existenční problémy a nikoho to pomalu nezajímá.Potřebujeme aby nastala nová éra.Duchovnější a lidštější a vubec by mi nevadilo,kdyby začala 21.12.2012:-)

  • full.avl6.11.2012 11:12

    Zrovna byl jeden před týdnem na toto téma :) a pak ještě jeden starší, a víc už toho hledat nebudu :-)
    http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/21-12-2012-konec-sveta-33872
    http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/21-12-2012-4022

  • Martasek897.11.2012 9:35

    Tak tohle já fakt neřeším, konců už mělo bejt tolik a nic, takže já si v klidu užiju letošní Vánoce, Silvestra, i Novej rok :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist