14 dní zpoždění menstruace 2 testy pozitivní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39947 14.4.2012 14:50

Ahojda holky. Dnes je to 14 dní kdy čekám na menstruaci a stále nic. (bohudík) . Jindy mám MS pravidelnou a nikdy se mi nezpozdila. S přítelem bychom chtěli miminko už půl roku neberu antikoncepci. ve středu sem si dělala těhotenský test a vyšel pozitivně ovšem druhá čárka byla vybledlejší než ta první. Dnes sem si dělala další a čárka měla stejnou intenzitu barvy. Příznaky jako nevolnosti a na pachy taky netrpim. Jediné co tak často chodím čůrat a sem tam me píchne v podbříšku. A to ani nemluvim o únavě vstanu a mohla bych jít zase spát. jak sem si tady pročítala ty vaše diskuze tak koukám že by to konenčně mohlo vyjít a dlouho očekávané miminko by mohla být pravda. Měla ste to taky nějaká tak prosím o nějaké rady. Jinak k doktorovi jsem objednana az na 4.5 do té doby asi zešílim zvědavostí

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Myslím, že můžu gratulovat k těhotenství! :-) Taky jsem to tak měla, jedna čárka byla slabá, ale každé dva dny sílila víc a víc. :-) Zkus testík zase v pondělí ráno a uvidíš, že bude čárka silnější!! Moc držím palečky aby Vám všechno dobře dopadlo, hodně zdravíčka a ať fazolka v bříšku roste........;-) A 4. 5. je tady za chvíli, uteče to!! :-)

  • Ahoj nechtěla bych ti dávat falešnou naději ale mám za to že to vyšlo :-).Já jsem podstoupila IVF a ve středu jsem si dělala test a pozitivní jen jedna čárka také trochu slabší, ve čtvrtek to samé a v pátek jsme jeli na krev a potvrdili to máme 250 jednotek HCG. A to ve středu bylo 10.den po zavedení jedné blastocysty.Takže pevné nervy a hodně štěstí.Pa

  • Myslím, že ti můžeme gratulovat;) Já jsem měla silně pozitivní test už ten první, ale z toho šoku v jakém jsem byla jsem testovala ještě asi desetkrát a stalo se, že na nějakém testu to bylo slabší, na jiném koleje jako blázen:)
    Zkus další test pozítří a uvidíš, jestli trochu zesílila, ale myslím, že se můžeš začít pomalu radovat:)

  • Ahoj,moc gratuluji! :) Těhotenství je zřejmé :) Na příznaky vůbec nekoukej,já je neměla až do 8 týdne,do té doby mě jen píchalo v podbříšku a měla jsem nalitá a trošku bolavá prsa :) Jinak,já měla zpoždění 5 dní,udělala jsem si test,čárka byla slabá,ale postupně sílila :) A ted' jsem v 15 týdnu :) Moc gratuluji :)

  • ahoj, taky si myslím, že to konečně vyšlo :-) dělala jsi stejné testy? ze stejného balení? do 4.5. už to vydržíš a vše bude ok :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 579 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist