zapáchající výtok. Co s tím?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69246 23.7.2012 19:26

Ahoj holky,potřebovala bych od Vás nějakou radu protože já už nevím :(Ve 12 letech mi začal výtok,ale byl takový nažloutlý a tvarohovitý,byla jsem s tím na gyndě a doktorka mi dělala testy a řekla mi že je vše v pořádku.Výtok mám ale pořád ,né že by byl jen předtím než to mám dostat mám ho pořád,pořád nažloutlý a tvarohovitý a teď už i ošklivě zapáchá:(Je mi 16 a od 15 beru prášky a pořád se nic nezměnilo.Sprchuji se ráno i večer.Nevím co s tím,nejvíc mě štve ten zápach :( Prosím poraďte mi co s tím ,jestli s tím nemáte některá také zkušenosti :(Děkuji moc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Obrátila bych se na jiného gynekologa. Při tvarohovitém a zapáchajícím výtoku není vše v pořádku. Možnosti - chlamidie, herpes, plísně, streptokok,...........

  • Přesně tak jak píše bonty2006, vidím to na tu kvasinku nebo podobné... Ale nevím úplně jestli změna lékaře něco vyřeší, protože spousta jich má na takové věci stejný názor - taky mi tvrdili, že výtok je normální, pokud nesvědí a nezapáchá.
    Ale určitě bych k doktorovi zašla a otravovala, že máš prostě silný zapáchající výtok a že to normální určitě není, že to chceš řešit. Možná by pomohlo, kdyby jsi s sebou vzala mamku (a nemusí ti to být trapné), protože někteří lidi se chovají k mladé holce hrozně, ale před mámou by se snad snažil být rozumný.

  • eva11124.7.2012 16:13

    Jiného gynekologa tohle bude asi nějaký osel a pořádný:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist