....snažení o miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39530 30.5.2011 9:35

Ahoj, tak jsem se dneska rozhodla, že to přestanu řešit, žádné OV testy, žádné měření bazální teplota, žádné články na internetu. Nebudu se už sama ničit!! V lednu jsem v 11. týdnu prodělala zam. potrat a už se asi 3 měsíce zase snažíme o miminko ale zatím nic a už mi to fakt leze na mozek. Vlastně už to bude rok snažení a i když jsem otěhotněla tak výsledek žádný.A já se dám na cestu přírody , nechám tomu čas.

Ahoj, tak jsem se na to snažení opravdu vykašlala, přestala jsem to úplně řešit a dneska jsem v 9+3tt:-)) Moc držím všem palce a opravdu to chce mít hlavně čístou hlavu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem to udělala jak píšeš. Loni v dubnu jsem potratila, na revizi jsem nemusela, tak jsme se mohli hned snažit. BT jsem tedy neměřila, jen jsem počítala plodné dny a dělala si ovu testy. Lékař nám udělal veškeré testy a oba jsme v pořádku, tak jsem nechápala kde je prolém. Pila jsem čajík, pila Femik. Po deseti mesícich jsem řekla a dost. Přestala jsem počítat a vše pít. Soustředila jsem se na zahrádku a na zaměstnání. A co se nestalo jsem těhotná. A to jsem dokonce i zapoměla nato, že mi nepřišla MS. Napadlo mě to až když jsem měla zpoždění 6 dnů. Tak jsem další den koupila těhu test a už jsem měla krásné koleje. Teď jsem v desátém týdnu, tak snad je vše v pořádku a nestane se mi to co loni. Tak Ti držím palečky, ať máš brzy taky ty krásné // ;-)

  • Ahojky, naprosto tě chápu. Před lety jsem poprvé otěhotněla skoro ve stejnou dobu, co kamarádka, a v 8 tt to zamlklo, což jsem se dozvěděla až v 11 tt ! Nečekaný šok = psycho. Takže následovala revize a k tomu stres, jestli nemám otravu, že to ve mě bylo tak dlouho. Nebyla jsem psychicky v pohodě a chtěla hned znovu otěhotnět, což se asi za 4 měsíce podařilo s Clostibegytem (podpora na dozrání vajíčka - zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění - dostaneš po vyšetření u MuDr). Jenže asi příroda nechtěla, a tak v 10 tt to zamlklo znovu. Po tomto jsem už v zoufalství přestala o těhotenství usilovat a že se dám psychicky a fyzicky do pořádku a potom se uvidí. Otěhotněla jsem tedy potřetí až skoro za rok (opět s Clostíkem), ale hlavně jsem netlačila na pilu, nic od těhotenství nečekala, nic si pro miminko nechystala a dál pracovala a věnovala se zálibám. Dostala jsem Duphaston na udržení těhu. Teď jsem v 8. měsíci, mimi se má v bříšku k světu, a snažím se věřit, že tentokrát už vše dopadne dobře a za dva měsíce se budu hrdě procházet s kočárkem, ve kterém bude MOJE VYSNĚNÉ MIMINKO. Ale pokaždé když vidím kamarádku s jejím 2-letým synkem, která tehdy poprvé otěhotněla zároveň se mnou, je mi smutno z představy, že už jsem také mohla mít takové krásné dítě... Každopádně nezoufej, udělej vše proto, abys otěhotněla - až tak po 6 měsících (aby ses stihla ty i tvoje tělo zregenerovat), a když se podaří, neber to jako samozřejmost, ale zázrak. Potom každý UTZ (i když z něho mám teď fobii), kde se bude miminko vrtět, je nádherný. Mě v 11 tt, když mi miminko při UTZ zamávalo, hrkly slzičky štěstí do očí, zrovna jako teď.

    Moc držíme i s miminkem pěstičky, ať se podaří a vše dobře dopadne.

  • Taky me to nici! Ale nikdy to nevydrzim. Ale tobe DRZIM PESTI!!!!!! At se vam to "nesnazeni" brzo promeni ve vase pranicko :-)

  • Z vlastni zkusenosti, po dvou revizich , je to velmi dobre rozhodnuti, pokud to nebudou jenom slova. Tohle je podle me cesta jak otehotnet(pokud jste zdravi) a to potvrdi vsechny ktere se snazily, merily, pocitaly,.....Me se to taky tak do tretice povedlo. Moc moc preju at predsevzeti vydrzi, protoze je to tezke.

  • V tom ti drzim palce, ja jsem prodelala pred 2 mesici zam. potrat v 5 tydnu a kdybych si ja blba nemerila teplotu tak bych to brala jako normalni zpozdeni, takze teplomer schovej, tak jako ja, OVU testy jsem si radsi uz nekupovala a kdy mam dostat dalsi menstr. ani nevim (opravdu)mam to nejak rozhozene ted. K doktorovi cele leto ani nevkrocim a ani to nejde, ziju v Recku a zacala sezona, takze veskery cas travim v obchode nebo na plazi, takze to nejak vypoustim a uvidime. Ani bych ted v lete moc nechtela, dost se nalitam az do noci, to by nebylo dobre. Tak to taky vypust, netrap se jen to skodi ono to jednou prijde

  • Apocalypse30.5.2011 11:37

    U me presne tohle taky zafungovalo :-)

  • Já jsem sice nepotratila(musím zaklepat), ale jsem v šestym týdnu těhotenství. Snažili jsme se rok v kuse, už jsme se chystali do caru. Měřila jsem si teplotu, dělala ovu testy, nutila přítele sexovat v plodných dnech apod. Příště bych se na to už vyprdnula. Otěhotněla jsem poslední měsíc před obědnáním do Caru. Už jsem si zjišťovala jaká je čekačka. No a měsíc ve kterym jsem otěhotněla mi ukázal graf podle bazální teploty, že je je cyklus anovulační. Takže ani to měření teploty není stoprocentní. Rozhodla jsi se správně, žádné měření teploty, žádné ovu testy, jen ty plodný dny bych si tak nějak hlídala:-) Tak hodně štěstí

  • Ahoj, poctivě jsem měři BT, dělala ovu testy, sledovala hleny....
    V listopadu jsem se na to už vykašlala, už jsem byla fakt naštvaná, že jsem k ničemu a ejhle, po 14-ti měsících se zadařilo. Ale nedopadlo to dobře, v 7tt jsem potratila.
    Začali jsme se snažit znova, ale zase ve starých kolejích jsem měřila BT atd.
    Tento cyklus jsem si řekla, že se na to vybodnu, jen jsem si v kalendáři udělala tečky na plodné dny a kašlu na to!!
    Už to fakt řešit nebudu! Se . . na to!

  • Já tento měsíc taky končím (doufám, že se přinutím :-)) Měřím 3 měsíce. Zjistila jsem, že ovu mám, kdy mám plodné dny a to mi stačí. Někdy si připadám jako blázen a myslím, že i manželovi tím lezu na nervy a někdy i sama sobě. Takže už DOST!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist