Do jaké značky luxusního povlečení povléknout na podzim peřiny?

Když se řekne luxusní povlečení, mnozí si představí zlatem vyšívané hedvábně jemné ložní prádlo, které musí stát desetitisíce. Ale to je omyl. U povlečení totiž platí přímá úměra. Máte doma běžné povlečení? Tak to se jednoduše běžně vyspíte. S luxusním povlečením vás ale čeká luxusní spánek. Jakou značku luxusního povlečení vybrat?

Luxusní povlečení Stella

U výrobců luxusního povlečení vítězí bavlna

Luxusní povlečení má společnou jednu věc. Materiál. Luxusní ložní prádlo je totiž vyrobené z jednoho z nejkvalitnějších materiálů na světě, a tím je pravá egyptská ručně sbíraná bavlna. Povlečení z egyptské bavlny je barevně i tvarově stálé, má velkou hustotu, proto je i velmi pevné a vydrží dlouhá léta jako nové. Navíc je i velmi hebké, a tak je radost se do něj zachumlat.

Luxusní povlečení Stella  

Česká společnost Stella Ateliers už dlouhá léta vyrábí luxusní bavlněné povlečení značky Stella. Jerseyové a saténové povlečení nabízí jak v jemných dekorech pro dospělé, tak moderní provedení pro teenagery i roztomilé motivy na dětské povlečení do postýlky.

Luxusní povlečení Bauer

Luxusní povlečení značky Bauer, vyráběné proslulou německou společností Curt Bauer, rozšiřuje nabídku výhradního dovozce pro český trh, společnosti Stella Ateliers. V nabídce najdete povlečení Bauer v úpravách damašek a brokát-damašek, které jsou mimořádně hebké a kvalitní, jerseyové a saténové povlečení a další ve variantách pro děti i dospělé. Mezi nejoblíbenější patří damaškové povlečení obohacené o třpytivý brokát.

Povlečení StellaPovlečení BauerPovlečení Estella

Luxusní povlečení Estella

Povlečení Estella se pyšní více než 30letou tradicí. Je známé jak u nás, tak ve světě. A to nejen díky výjimečnému zpracování materiálů, ale zejména kvůli nadčasovému a jemnému designu, který se hodí do klasických ložnic stejně dobře jako do těch moderních. Inspirujte se designem povlečení Estella u Stella Ateliers.
Luxusní povlečení od všech třech uvedených výrobců je té nejvyšší kvality. Proto si při výběru nemusíte lámat hlavu tím, v jaké značce povlečení budete usínat. Ve všech se totiž vyspíte jak jinak než luxusně. Více o jednotlivých materiálech se dočtete na stránkách stellaateliers.cz.

Mohlo by vás zajímat:
Ušetřete za klimatizaci. Stačí jen převléknout postel do správného povlečení
Jarní louka ve vaší ložnici? To je NOVÁ kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist