Jarní louka ve vaší ložnici? To je NOVÁ kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers

Představte si, že ležíte na čerstvě rozkvetlé jarní louce. Relaxujete na měkké trávě a pozorujete barevné květiny okolo sebe. Je Vám příjemně a zavírají se Vám oči. Takové pocity byly předlohou Stella Ateliers k vytvoření nové jarní kolekce luxusního povlečení.

Povlečení TAMAR

Květované vzory, do kterých se obléknou Vaše peřiny, vytvoří jarní louku i u Vás v ložnici. Zachumlejte se do omamných vlčích máků, májových třešňových květů, lučního kvítí nebo voňavých růží. Ložnice se díky jarním kvítkům změní z obyčejné noclehárny na oázu klidu a pohody.

Experti na spánek ze společnosti Stella Ateliers vybrali pro svou jarní kolekci ten nejkvalitnější materiál. A tak 100% čistě česaná egyptská bavlna zajistí pohodlí i náročnému spáči. V úpravách Mako satén a Mako jersey navíc zaručuje maximální kvalitu a odolnost. Povlečení je měkké, hebké, lesklé, ale zároveň odolné a tvarově a barevně stálé.

Jaká úprava materiálu ladí k vaší ložnici?

Mako satén je jedním z nejjemnějších materiálů, do kterého můžete povléknout své polštáře a přikrývky. V létě chladí, v zimě příjemně hřeje. Překvapí Vás svou životností a kvalitou, a i když je lesklý, podobný hedvábí, neklouže.

Povlečení ANETA

Mako jersey je prodyšný materiál a dobře absorbuje vlhkost. Proto se používá nejen na povlečení, ale i na prostěradla nebo dokonce oblečení. Nevyžaduje žehlení a díky tomu můžete trávit více času v posteli.

Zamilujte si jarní únavu díky novému ložnímu prádlu nejvyšší kvality. Užívejte si spánek jako nikdy před tím. Vychutnejte si lenošení v měkoučkém povlečení. Český výrobce luxusního povlečení Stella Ateliers promění váš běžný spánek ve snový zážitek.

Povlečení MARLEN

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist