Ušetřete za klimatizaci. Stačí jen převléknout postel do správného povlečení

Už je to tady. Teploty v ložnici neklesají pod 20 °C. V noci se převalujeme, budíme se zpocení, ulepení a unavení. Je na čase koupit klimatizaci. Na tu nejlevnější přenosnou si připravte minimálně 7 000 Kč. Zapnete ji párkrát do roka, sežere vám elektriku i s peněženkou, ale dobře se vyspíte. Nebo stačí jen vyměnit povlečení?

Chladivý bavlněný satén

Patříte mezi naháče nebo musíte spát přikrytí?

Spáče dělíme na několik skupin. Na ty, kteří se bez pyžama a deky nevyspí, budeme jim říkat „peřiňáci“, ty, kteří v létě spí bez pyžama, ale přikrytí být musí, těm budeme říkat „přikrytci“ a na ty, kteří se obejdou bez pyžama i deky, to budou „naháči“. Peřiňáci a přikrytci to mají v létě nejhorší. Ať je v ložnici 20 °C nebo 30 °C, v každém případě na sobě musí něco mít. Pyžamo, prostěradlo, povlečení, deku… A právě pro ně máme skvělou zprávu. Víte, že existuje povlečení, které v létě chladí? Nevynalezli ho v NASA, ani nestojí desetitisíce. Je to bavlněné povlečení z pravé egyptské bavlny v úpravě Mako – satén. Bavlněný satén, jak se mu běžně říká, má hladký lesklý povrch, ale neklouže, je tvarově i barevně stálý a perfektně se přizpůsobí teplotě těla peřiňáka i přikrytce. Kupují ho rádi i naháči, kteří zpravidla spí na něm.

Není satén jako satén

Jako u všech věcí, které doma najdete, můžete mít něco, co stojí pár stovek, stejně se jmenuje, ale neplní svou funkci tak, jak bychom si přáli. Stejně tak je tomu u bavlněného saténového povlečení. Na trhu najdete napodobeniny, které do prvního vyprání vypadají hodně podobně, jako luxusní bavlněné povlečení, ale neplní svou funkci a na další léto půjdete pro nové, protože nic nevydrží. Luxusní bavlněné povlečení od Stella Ateliers si jen tak neříká, ono luxusní je. Překvapí vás svou kvalitou a vydrží vám výjimečně dlouhou dobu stejné, jako jste si ho koupili.

5 tipů na luxusní povlečení Mako–satén od Stella Ateliers

MAKO SATÉN není označení materiálu, ale způsob zpracování příze. Jedná se o hustou bavlněnou tkaninu malé hmotnosti, která je tkaná v atlasové vazbě. Atlasová vazba je rozpoznatelná pro svůj lesklý vzhled a hedvábný omak. Povlečení z Mako saténu je hebké, měkké, jemně lesklé, není kluzké, nestudí, ale přesto chladí. Je savé a prodyšné. Zkrátka má vlastnosti, které v horkých letních měsících zajisté oceníte.

Luxusní ložní povlečení ELLIOTT – stylové kostky do moderní ložnice, která je laděna ve světlém tónu.

Luxusní ložní povlečení ELLIOTTBavlněné povlečení FINLAY


Fialový proužek bavlněného povlečení FINLAY zjemní vaši ložnici a dodá jí moderní šmrnc.

Povlečení FREY s trojúhelníky v moderních barvách, umístěnými ve dvou pruzích doladí vaši zelenkavou ložnici k dokonalosti.

Povlečení FREYLuxusní bavlněné povlečení FABIO


Elegantní tmavé odstíny luxusního bavlněného povlečení FABIO si zamilují jak dámy, tak pánové.

Ve dvou barevných provedeních je pro vás připravené povlečení KARIMA. Oblíbený vzor mandal vnese do vaší ložnice klid a odpočinek.

Stříbrné povlečení KARIMAZlaté povlečení KARIMA



Jaké povlečení se vám líbí nejvíce? Padlo by vám do oka ještě něco o chlup jiného, než jsme vám navrhli? Podívejte se k expertům na spánek Stella Ateliers. Z deseti stránek vzorů a motivů si vyberou všichni peřiňáci, přikrytci i naháči. Užijte si léto i v noci. S povlečením, které vás ochladí.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist