změna gynekologa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #283880 9.9.2019 8:24

Zdravím dámy, přestěhovala jsem se a musím změnit gynekologa, jak jste to řešily? Jít za svým původním, vzít od něj kartu a přejít k novému nebo rovnou za novým a oni si kartu vyřeší?
Děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dana079.9.2019 9:18

    Když jsem měnila gynekologa, šla jsem rovnou k tomu novému. Založil si u sebe svojí vlastní kartu - ptal se mě na obtíže, prodělané gyn. nemoci, operace, porody atd. s tím, že si pak vyžádal mojí kartu u bývané gynekoložky. Každej doktor to má asi jinak, zašla bych k novému a poptala se přímo jeho.

  • Ja kdyz se stehovala, tak jsem sla rovnou k novému a ptala se ho, jak se to s tou kartou resi. Byla jsem prekvapena, ze mi rekl nijak. Moje karta ho vubec nezajimala. Pry maximalne, kdybych resila nejake velke problemy. Vzhledem k tomu, ze jsem k predeslemu chodila jen na preventivky, tak to pro nej nemelo vyznam.
    Po hodne dlouhe dobe mi prisel dopis (na starou adresu k rodicum) od stare gynekolozky, ze uz jsem tam dlouho nebyla, at jim sdelim, jestli si me maji vyradit z evidence. Bylo to mozna az tak po dvou letech. Tak mi doslo, ze tu kartu fakt nikdo neresil. To se resi asi jen i praktickych lekaru.
    Takze bych doporucila normalne zajit k novemu a podle toho co ti rekne, tak alespon staremu zavolat, ze uz tam nebudes chodit.

  • Petrakim9.9.2019 9:11

    Nový se mě ptal na gynekologické obtíže, co jsem v minulosti řešila, kartu nechtěl.

  • Katy699.9.2019 9:42

    Já šla taky rovnou k novému a dali mi tam nějakou žádost o mou starou kartu a to jsem měla předat či poslat poštou tomu bývalému. Ale i tak si založili novou kartu a ptali se znovu na vše. Tu starou si pak přiřadili k té nové

  • piprdka10.9.2019 7:39

    Můj nový gynekolog si vyžádal sám výpis z karty původního gyn., on ten původní gynekolog ti kartu vydat nemusí, je to jeho majetek..

  • Teressa12.9.2019 9:30

    Já jsem si gynekologa nechala svého tam kde jsem bydlela, kdybych měla nějaké problémy. A tam kde jsem se přestěhovala jsem si našla dalšího, který si založil vlastní kartu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist