zlucnikove kameny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 12.2.2016 17:01

Holky prosim radu. Mam nejspis zlucnikove kameny (v tehotenstvi pred rokem jsem jela do spitalu s zlucnik.zachvatem, dr se divala utz a rikala ze na 99% tam mam kaminky, ale ze to stejne nemuzou nijak resit dokud jsem tejotna nebo kojim). Bylo to pak docela v pohode ted me par dnu pobolival zlehka, dneska hruza, cholagol nepomaha, 40kapek algifenu zabralo na hodinu a pul uz se mi to zas rozjizdi. Je neco, krome toho cim muzu tu bolest zmirnit? Ja musim fungovat jeste minimálne nez deti pujdou spat nevim co mam delat

  • 12.02.2016 18:32:12 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ach jo. Nechápu nikoho, kdo má problémy a neřeší je. Algifen není řešení. Řešením je operace. Kameny nezmizí, jen porostou, bude jich víc a budou víc a víc bolet, ty budeš mít záchvaty, bude ti hrozně a skončíš jednou stejně na sále při akutní operaci a budeš mít rozřezané břicho a dlouho budeš mimo provoz.
    ... nebo můžeš zajít k lékaři, nechat si napsat žádanku a udělat předoperační vyšetření a zajít si na plánovanou laparoskopickou operaci, při které ti vyndají kameny i žlučník, a problém tak jednou provždy vyřešit. Za 3 dny budeš doma, budeš mít 4 malinké neviditelné jizvičky a klid.
    Já jsem to tak udělala už po týdnu potíží se žlučníkem, 4. den jsem šla do práce, týden od operace jsem provedla "zkoušku ohněm" - dala jsem si k obědu hovězí carpaccio a tataráka a prošlo to ;-)
    Rozhodnutí je na tobě. ;-)Držím ti palce.

  • Tohle moc dobře znám, léčím se s tím 14 let. Na Tvém místě bych jela na pohotovost,ať udělají ultrazvuk a odběry. Kamínek může šprajcovat žlučovod a to není sranda. Může se pak rozjet zánět.

  • A co prášky No-spa ? Mamka ho na žlučník bere už roky, a od té doby co nejí pečivo a ani knedlíky, tak žlučník dobrý.

  • JancaxD12.2.2016 20:34

    Taky jsem zkoušela různx věci ale nic nepomohlo jen chvilku ale chytalo mě to hlavně večer :/ až sem jela na pohotovost a další den operace a 16 kanenů a na půl uhnilí žlučník tak sem řekla at to vše daj pryč že sem se natrapila dost a mam klid :) uvidíš nu drž se ale netrap se zbytečně ;)

  • n.Weronika15.2.2016 7:47

    Mrkněte na toto video.


    Hodně jsem sbírala informace o této metodě a pak jsem ji na sobě několikrát odzkoušela. Je hodně diskuzí, kde žlučníkáři podstoupili očistu a lékaři nevěřili, kam se kameny poděly. Je to vhodné i jako prevence. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist