zivot v Anglii??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22268 23.2.2011 14:14

Ahojky devcata....ziju v Severnim Irsku(jeste patrime pod UK) a chtela jsem se zeptat, jaky je zivot v Anglii? myslim ohledne bydleni, prace...atd...slysela jsem ze v Anglii je vetsi moznost sehnat praci... ze je tam ale drahe bydleni....jak uz jsem psala, ziju s moji hrahou polovickou v Severnim Irsku....moje polovicka tady sice pracuje...ale moc ho to nebavi... ja nepracuju...neni to jednoduche si tady sehnat praci...pokud mate nekdo napady jak to udelat abych se mohly prestehovat do Anglie a meli praci oba...budu rada..... ale asi to nebude tak jednoduche...mam uz zarizeny dum... a taky nase miminko....je to rocni labrador Marley:-D.....dekuju vam moc za vase rady napady:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj. zkus gumtree.com. tam nejakou praci najdes. hodne stesti :-) nevim,co je pro tebe drahe :-) ale bydlení v Anglii není zrovna nejlevnější..

  • http://www.lady.co.uk/lady_classifieds/category/Domestic%20UK

    Dandisko, na gumtree si muzete inzerat podat i sami...myslim, ze je to zadarmo.....radim ti, abyste hledali "live in" pozice, je to s oddelenym bydlenim (vetsinou cottage) a pracujes pro rodinu jako housekeeper (nebo mother's help) a chlap jako handyman/gardener. Do inzeratu napiste, ze mate pejska...my jsme meli taky labradora (z Cech) a nasli jsme vybornou rodinu za £400 tydne + bydleni ...platili jsme si jen telefon, internet, benzin a jidlo....
    Jen zadnou au-pair...za to plati max. £90 tydne...

  • Ahojky holky, předpokldám, že tam tedy žijete, budute se mi smát, ale mám dotaz. Manžel a známý se rozhodli že tam pojedeme na dovolenou. Po pravdě mě se tam nechce. Mám strach z počasí, jaké tam je v červnu? Jediné co mě láká památky, ale budu sebou mít pětiletého prckka, tak z toho mám obavy, jeho památky fakt bavit nebudou. Díky

  • petulinkaa1323.2.2011 22:47

    Tak co vim od známých co jsou v Anglii,tak známé samozřejmě je to,že nejdražší je bydlení a zdravotnictví,ale co se týče jídla,obleceni atd. tak je to za babku :-) a práce? no podle toho co si predstavujes,ale mam kolem sebe hodne lidi,co tam jeli a praci tam mají,ale záleží co si představujes,bud delat cokoliv a vydelat si a nebo hledat neco lepsiho, ale s obtíží :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist