zdálo se mi že jsem těhotná, co to může znamenat?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58324 2.2.2014 12:56

Ahoj holky. Dnes v noci se mi zdálo že jsem těhotná byloto fakt reálný. Jak jsem se vzbudila tak jsem měla divný pocit a od te doby ho ma do ted. Máte někdo nějaký zkušenosti ? Jinak abych pravdu řekla miminko chci a nějak se nam nedari..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Sny jsou hodně individuální a v konečném dusledku vždycky záleží na tom, jak to cítíš ty. Ale obecne to může znamenat několik věcí... Za prvé to může být znamení, že jsi otěhotněla, druhá interpretace může být taková, že do snu Tvé nevědomí promítlo Tvé největší přání, tedy těhotenství a protože v reálu zatím toto neproběhlo, přenáší se plnění Tvého přání alespoň do snu (mimochodem dneska jsem měla stejný sen). Těch výkladů je vžycky víc, co nějaké symboly v tom snu, nějaké hmotné objetky, místo, kde ses nacházela, lidi, se kterými ses v tom snu potkávala? Co jsi jako těhotná v tom snu dělala? Je ještě jeden význam těhotewnství ve snu a to počátek nějakého projektu...

  • to bude tím že po mimču toužíš.. Mě se o tom zdá sem tam taky :-)

  • Mě se tohle zdálo asi pět nocí v období cca14ti dnů a to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná, jakmile jsem si udělala TT a zjistila, že jsem opravdu těhotná, už se mi to nezdá :)

  • Také poslední dobou mám sny o těhotenství , ale i sny kde už mám dceru , která se učila chodit -:) něco krásného

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist