zase to těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52729 23.12.2011 7:57

připadám si jak mařka..asi ale jen potřebuju trochu - ani nevím jestli uklidnit, povzbudit..
Běžně MS mívám dlouhou 8 dní a v době kdy měla dojít MS jsem měla angínu, takže doping paralen, hotdrink, neco na krk a kloktání a hlavně hodně citronu. MS dosla jen jako špinění, které trvalo 4 dny. Ted je to 10 dní po spinění, a já zkusila těhutest - ukázal druhou čárku slabší. Vím, že mám zkusit za 2 dny znovu, ale mohlo by to vypadat nadějně, co na to? Jen se trochu strachuji, že 10 dní po MS je tak slabá čárka..nebo ze by to mělo odejít..vím, že to nijak neovlivním, ale hlava šrotuje.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, v takhle ranné fázi těhotenství je to buď a nebo.. Ta angina a léky na úlevu mohly sehrát svou roli a miminko se neudrží, anebo je zdravoučké a udrží se za každou cenu :) kupříklau v tom HotDrinku je sice hodně vitaminu C, ale taky jakási složka ibuprofenu, který se v těhu vůbec, ale vůbec nedoporučuje, navíc zvýšená teplota je pro takhle malé mimi přímo vražedná :( NICMÉNĚ ! Neházela bych flintu do žita :) že je čárka slabší znamená jen to, že JSI těhotná, ale zatím máš v moči málo hCG ;) Tzn. otěhotněla jsi později, než v předpokládané ovu ;) Hlavu vzhůru, odpočívej a užívej si, že na testíku ta druhá čárka je! :) Zkus třeba za dva dny test znovu a když bude sílit, je to na dobré cestě ;)
    MOC DRŽÍM PALCE!!!

  • Ahoj, ja mela 12 dni po vynechani MS taky slabounkou, skoro neviditelnou carku a v 6.tydnu to slo pryc....Jenze to jsem si zavinila ja, v ty dobe jsem chodila cvicit do posilovny, do toho zahul v praci, a ja si ani nevsimla, ze mi neprisla MS, az 10.den, ale ze bych byla tehotna me vubec nenapadlo, i kdyz jsem mela vazny vztah, pricitala jsem to poruse, a cvicila dal, ale 12.den jsem si prece jenom sla koupit TT a neverila vlastnim ocim, byla tam druha carka, sice slaboucka, ale byla. Jenze jsem pak zacala spinit a o 3 tydny pozdeji prislo silne krvaceni a v nemocnici mi rekli,ze je konec, podotykam,ze ten 12.den jsem jeste byla na masazi a v saune, takze mou vinou. Byla jsem z toho dlouho spatna, nicmene i kdyz jsme se pak uz zacali o mimi cilene snazit, neslo to, az po 2 letech a zase zahul v praci, vycerpani, nevyspani, ja se chodila domu vylozene jen vyspat, a presto se povedlo, a ja to citila jeste pred MS, ze jsem tehotna, jen ze zvedavosti jsem si udelala TT a byla tam druha carka, silna a zretelne viditelna, 4 dny pred MS:-) Ted mame krasneho 4 mesicniho chlapecka a nemuzeme se ho oba porad nabazit. Priroda je mocna a vi co dela, kdyz ma miminko prijit, tak prijde i pres prekazky, otehotnet se da i pres antibiotika a ty jsou skodlive v rannem stadiu tehu. Tak drzim palce, at carka sili a povede se!:-) Krasne Vanoce a hodne stesti do noveho roku!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist