žárlím úplně na vše,i na zapalovač,časopis.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33057 21.9.2012 19:05

Nechci aby to vyznělo že jsem hrozná. Mám teď svůj 1. vztah, v minulosti jsem sice někoho již měla, ale šlo pouze o sex (z mužovi strany). Nyní mám vztah, je bezvadný, už bych přítele nemohla ztratit, moc ho miluji. Je o 16 a pár měsíců starší než já, ale to nám vůbec nevadí. Skoro by se dalo říci, že ty věkové rozdíly máme v rodině :-D Přítel je rozvedený, má 14 letou dceru (musím říci, že skvělou dceru).
Akorát mě trápí jedna věc a to je mé žárlení. Protože žárlím úplně na všechno a na všechny, jen co se venku podívá na nějaké holky, tak už to ve mě vře, nejhorší je že žárlím i na zapalovače, časopisy atd. prostě kde se vyskytují nahé či jen polonahé ženy. Už nevím co dělat. Dřív jsem si připadala ošklivá, méněcená, v mládí si dokonce ubližovala. Až teď co mám přítele se mi zvedlo sebevědomí o moc, sám přítel říká, že jsem úplně jiná než mě poznal. A já sama to vím, sama to na sobě vidím. Ale prostě jakmile vidím nějakou holku, jakoby se hned moje sebevědomí vytratilo.
Už nevím co dělat, mrzí mě to. Protože přítel by např. rád na diskotéku, jenže když si představím, jak to tam asi bude vypadat, nejspíš bych se užárlila 8-.
Nevím jestli si mám o tom s přítelem promluvit, mluvíme o všem, ale tady to mi vrtá hlavou, jestli mu to říci, nebo raději ne.
On to ví, že žárlím, ale neví že to mám až takovéhle.
1. mé já žárlí hrozně, ale na druhou stranu si vždy řeknu, že to nic není. Ale pak to jde znova. Už nevím co s tím :(:'-(:'-(
Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud cítíš že je to opravdu problém,neváhala bych vyhledat odbornou pomoc.Jinak se také může stát,že časem o přítele přijdeš.V začátku vztahu je žárlivost sice hezká ,ale dál je spíše na obtíž.Je to projev nedůvěry.I v sama sebe.;-)Hodně štěstí....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist