zacatek tehotenstvi a sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41295 21.11.2012 8:11

Krasne dobre ranko holky :)
Zajimali by me vase zkusenosti a rady :) Jsem na zacatku tehotenstvi 5tt a zajimalo by me jak ste to meli se sexem.Jestli ste sexovali normalne jak ste byli zvyklé a nebo jste to hodne omezili?
Mam strach abysme o miminko neprisili :( :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím,že pokud člověk nedělá nějaký divočiny a je opatrný mělo by to být v pohodě.Na jednu stranu je tam plod schovaný a sex je naprosto přirozený v jakékoliv období.Taky je třeba velká pravděpodobnost,že ten potrat nebyl způsobený sexem,ale prostě,že by to stejně nastalo....že by se tam to miminko stejně neudrželo.Já si nějak nedokážu představit,že s přítelem nic nebudeme mít nic kvůli těhotenství,myslím že by to třeba náš vztah trochu narušovalo..intimita s partnerem je důležitá.Ale záleží na každého pocitu samozřejmě.

  • My normálně sexujeme dál :-D

  • Pokud nemas sex od dr. zakazany tak muzete sexovat co hrdlo raci :-)

  • venysek21.11.2012 8:24

    Pár holek u nás v okolí v předchozích pár letech přišly v 6tt o miminko a my jsme chtěli být opatrní, takže jsem to omezili po společné domluvě.. Všude se člověk dočte, že se sexem mimi neublíží, pokud nemáš žádné komplikace, ale my bychom z toho měli špatný pocit, asi bychom si to ani neužili.. Myslím, že je lepší spíš asi poslechnout ten vnitřní hásek, než si pak něco vyčítat a bát se, jestli se něc nestalo..

  • Při normálním pruběhu těhu, sex neuškodí.Samozřejmě jemnější.Zdržet se sexu je většinou na doporučení lékaře.Pokud je ovšem strach větší-dá se to v ranném stadiu těhu řešit ohleduplnější technikou;-)

  • mě od 5tt bylo hrozně špatně-celý den, takže jsem neměla na milování ani pomyšlení, ale ve třetím těhotenství jsem se cítila skvěle, žádné nevolnosti a cítila jsem se úplně normálně, naprostzo netěhotně, bylo to úžasné, měla jsem na milování obrovskou chuť a užívala jsem si, že se můžem milovat na plno,milovali jsme se denně, někdy i 2*, určitě jsem jednala podle pocitu, myslím, že tělo dá vědět a u mě bylo vše v pohodě, navíc já neměla jsem osobně žádnou negativní zkušenost, vždy bylo vše v pořádku. Samozřejmě jemně něžně...
    Ve druhém trimestru chuti rapidně ubylo a ve třetém jsem na milování už neměla chuť vůbec, tak jsem byla ráda, že jsem si to užila alespoň v tom 1. trimestru.. V prvním těhotenství jsem naopak začala být během druhého trimestru úplná nynfomanka a to trvalo až do porodu-v termínu. Takže bych prostě konala, jak to cítíš, jestli z toho máš nějaký blok, tak to stejně nebude stát za nic, jednej podle toho, jak cítíš.

  • petulinkaa1321.11.2012 10:15

    my jsme meli sex od začatku těhotenství normalne stále :-) ba naopak byla vetsi chut :-D nyní končim 28tt a je pravda,že ho ted tolika mít nemusim,ale rozhodne se mu nebranim a když na nej dojde,je to krasny stále :-)

  • eva11121.11.2012 17:05

    Měli jsme sex normálně a to docela dlouho asi tak do 30tt potom už teda nebyla chut tak velká ,ale jinak vše v pohodě :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist