za jak dlouho jste otehotnely?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377597 8.10.2017 15:44

Holky chci se zeptat za jak dlouho jste otehotnely pri uzivani hormonu jako je napr clostibergyt apod. ????? myslim jako kolik cyklu to trvalo ? je tu nektera co neotehotnela po hormonech vubec ? ..u me ovulace probiha ale porad se nechce zadarit uz pres rok, uz zkousim vsechno vitaminy , nohy nahoru, lubrikanty na podporu poceti, caje apod..... zacla jsem chodit po roce na folikulometrii ale doktorka zatim nechce do me cpat hormony kdyz u me vse probiha ze je to zbytecne...ale pokud pry ubehnout tri cykly a porad nic ze ty hormony zkusime.... pomohly nekomu a po jake dobe ?? budu moc rada za vase zkusenosti ...snazilky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nepodařilo se mi ani po clostilu.. Chtelo by to chlapa poslat na spermiogram-to by melo byt prvni nez zacnes s hormonama..

  • Také jsem nemohla otěhotnět, Dr nasadil clostilbegyt a první tehu bylo hned po prvním cyklu užívání a druhé těhotenství po 3.cyklech ..
    Psychika dělá hodne, my se přestěhovali,změnila jsem práci, ovulku jsem vůbec nemerila

  • Nám se podařilo pti druhém cyklu užívání clostíku :-)

  • Nám se taky nedařilo. Oba jsme 100% zdraví a mladí, podstoupili jsme snad miliardu vyšetření, na nic se nepřišlo. Ovulace probíhala každý měsíc, vše bylo ok. Po roce jsem zkusila Clostilbegyt, na který jsem upřímně spoléhala - a pokud ti to pomůže tak proč ne, všechny páry, které měly problém otěhotnět, s Clostilem měly najednou dvojčata po prvním cyklu. Bohužel nám ale nezabral ani ten, brala jsem ho 3 cykly. Pak jsem šla na vyšetření průchodnosti vejcovodů, to bylo víceméně taky v pořádku, jen na jedné straně menší srůsty ale nic zásadního. Doufala jsem, že po tomhle otěhotním, ale taky nic. Nakonec jsem otěhotněla až 3 měsíce po tomto zákroku, asi den před tím, než jsme odjeli na dovolenou - na tu dovolenou jsem taky trochu spoléhala, že by mohla pomoct, ale zdá se, že jsme se celý měsíc na dovče snažili "zbytečně" v tropických vedrech, když už bylo hotovo :-D jinak trvalo nám to rok a půl, taky jsme byli zoufalí, vždycky se to podepíše na psychice, když si to moc přeješ a nejde to. A nepomohlo nám žádné "přestat na to myslet a prostě si užívat", ani si nemyslím, že je dobrý nápad dát tomu volný průběh a prostě čekat třeba 5 let, jak tady někdo radí, to se z toho člověk do té doby zblázní. Navíc sice chápu, že rodit v 35 je teď nový trend, ale já chci stihnout porodit všechny 3 plánované děti nejpozději ve 30, takže čekat jsem nehodlala. Vyzkoušeli jsme úplně všechno, co se dá, všechny byliny, vitamíny, gely.... a po roce a půl snažení jsem přesvědčená, že nám pomohla kombinace následujících (řadím to podle významnosti): hormonální jóga - fakt doporučuju i na jiné zdravotní problémy, dost mi pomohla. Pak 3x denně dlouhodobě pít kontryhelový čaj (pila jsem i po ovulaci alespoň 1x denně), samozřejmě testovat ovulaci, jíst hodně ovoce, zeleniny, a každý den porci chia semínek, no a pak chci doporučit gel Conceive plus, protože nám se podařilo v den, kdy jsme ho poprvé (a naposled) vyzkoušeli. A ještě jedna věc - koukni na internet na "prstíkovou metodu", tu jsme taky používali poslední dva měsíce, myslím, že to mohlo dost pomoct v kombinaci se vším ostatním :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist