vytok a menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51171 6.9.2011 13:51

prosim o radu-9 let jsem uzívala antikoncepci depo proveru,byla jsem rada ze jsem usetrena menstruace ale nyni jsem se s partnerem rozhodla otehotnet a ono to nejde ,menstruaci jsem dostala teprve minuly mesic / po roce a pul od vysazeni te antikoncepce/,nnyni bych ji mela dostat opet ale zase nic ale misto toho mam jiz 3 dny vyok pruhledneho hlenu a dnes prvne bily vytok nevim co stim k lekari se mi nechce -kvuli problemum s depo provera jsem tam stravila jiz dost dlouho dekuji za rady

myslela jsem si ze to je zanet ale zadne svedeni ani bolestivy sex nemam

mockrat dekuji za rady moc mi pomohly

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Po téhle antikoncepci strašně dlouho trvá, než se dá tělo dohromady. Ale o tom tě měl lékař poučit, než ti ji dal. Myslím, si, že tvůj problém je celkem běžný u téhle antikoncepce...rozhodně nejsi jediná;) ale rozhodně bych k tomu doktorovi šla;)

  • taky sem tuhle antikoncepci brala, asi rok....a když sem potom změnila doktorku, tak mi řekla, že to bylo asi to nejhorší, co sem si mohla zvolit. když sem měla mít další injekci tak sem měla ms snad týden, občas i špinění mezi tím, takže do téhle už bych nešla. dávala sem se dohromady dlouho, než mi začal cyklus normálně - rok to asi byl. zajdi za doktorkou a zkuste to spolu pořešit,m od toho ji máš :-) pokud ti ji předepsala, tak jí muselo být jasné, že pak budeš chtít někdy vysadit a budete řešit tenhle problém. přeji hodně štěstí a snad se ti cyklus brzo upraví.

  • Majik6.9.2011 20:17

    Ahoj ja jsem sice mela jinou antikocepci ale stejny problem, ale cekala jsem jeden mesic a hned sla k doktorce a ata my dva mesice posobe dala vyvolavacku a pak mi pri te druhe nasadila hormony provera aby se mi nastartoval ms cyklus. Ms my to nastartovalo ale hodne nepravidelne a casto, tak mi dala duphastona ated mam konecne pres tri mesice cyklus pravidelny. Uz je to pres rok co jsem vysadila prasky a konecne se muzeme asi tak dva mesice poradne snazit. Zatim se nazadarilo ale uz neztracim hlavu, hlavni je aby jsi mela cyklus v poradku:-) hodne stesti :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist