všechno mi jde do prs:((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44543 24.10.2011 22:38

zdravím, má někdo také takové zkušenosti? Když cítím, že jsem trocu zhubla, zhubnout mi i prsa. jenýe prostě miluju jídlo a když přiberu hned to poznám na prsou:(( nejradši bych měla mezi A-B a mám C.. možná ted už D :´(denně sice sportuji, tak mám často hlad a když se rozjedu a jsem doma je to hrůza. nechci slyšet, co by za to jiné daly, protože při běhu, volejbalu basketu a tenisu to příjemné není. prosím chci menší prsa:(

jsem unavená tak pardon za překlepy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám prsa malé a přesto, když při své hubenosti ještě zhubnu, tak mi to jde taky poznat na prsou....to tak prostě je...:-( A při basketu ti je opravdu nezávidím, mě stačily ty moje ;-)

  • Simone25.10.2011 9:53

    Pokud tomu dobře rozumím, tak po zhubnutí se ti zmenší i prsa. Jenže jsi neřekla, kolik vážíš, takže ti nemůžu radit, abys zhubla. Pokud jsi spíš macatější, můžeš zkusit zhubnout. Pokud jsi drobná, ale máš větší prsa, tak na to rada není - jen zmenšovací podprsenka nebo podprsenka sportovní (a tím enmyslím "lambádu", ale opravdu podpěrnou sportovní podprsenku pro velká prsa), aby tě to aspoň nebolelo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist