voda z kohoutku pro osmimesicni dite ??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21803 31.8.2011 20:55

holky kdyz ma mala 8 mesicu, tak muzu uz ji dat k piti prevarenou nekojeneckou vodu, ale vodu z kohoutku? dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já piju a svým holčičkám dávám pražskou kohoutkovou vodu. Podle mého názoru je lepší než ta balená. Když jsem se rozhodovala, zda nakoupit vodu nebo jí točit z kohoutku, tak jsem se podívala na rozbory a bylo tam myslím i napsáno, že je vhodná i pro kojence. Podívej se na rozbory vaší vody a podle toho se rozhodni, ale voda, která je stočená ve flašce i 2 roky mi nepřijde lepší než ta čerstvá.

  • Zjisti si, jak kvalitní máte vodu ve vašem městě. U nás máme překročené limity dusičnanů, proto je voda pro malé děti nevhodná a mohla by je poškodit na zdraví. Jinak jsem to řešila před časem s dětskou lékařkou a ta doporučovala kupovat vodu cca do roku věku dítěte. Ale to u nás nebyla ještě ona dusičnanová aféra. Takže my ani na výběr nemáme a prostě vodu kupujeme.

  • Bylo jasně prokázáno, několikrát, že balená voda i kojenecká nebyla kvalitní. Tam se stočí a na stůl ji dostaneš za x týdnů, z kohoutku je čerstvá a můžeš ji i převařit, aby to bylo jisté. Balená není kvalitní dlouhým a špatným skladováním, pobytem v plastu. Chce to zjistit si kvalitu vody u Vás.

  • my davaly do pul roku kojeneckou od pul roku dobrou vodu neperlivou,ta je dobra na zoubky,shruba od roku uz klasickou vodu z vodovodu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist